05 / 05 / 2024

Ordu Boztepe dönüşüm

Ordu Boztepe dönüşüm

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Kocasinan'ın 4 bölgesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar Sancaktepe, Boztepe, Hilal ve Oruç Reis Mahallelerini kapsayan büyük bir alanda kentsel dönüşümü başlatacaklarını açıkladı.

Ordu 2. OSB 800 dönüm alan üzerine kurulacak!

Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt ve Eymür Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek olan Ordu 2. OSB 800 dönüm alana sahip olacak.

Ordu Ünye OSB, 500 dönüm arazi üzerine kurulacak!

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Ünye’nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Altınordu'nun kentsel dönüşüm strateji belgesi hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmalarına yön verecek master plan niteliğindeki “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi”ni hazırladı.

Talat Köksal: Ordu'da kentsel dönüşüm hızlıca uygulanmalı!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, Ordu’nun kentsel dönüşümde geç kaldığını açıkladı. Başkan Talat Köksal, kentsel dönüşüm projesinin Ordu’da hızlı bir şekilde uygulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Hamza Ateş: Kentsel dönüşüm bir ihtiyaç!

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına “Kentsel Dönüşüm Çerçevesinde İmar Uygulamaları ve Etik” konulu eğitim semineri verildi. Seminerde büyükşehirlerde ihtiyaç haline gelen Kentsel Dönüşüm olgusu anlatıldı.

Ordu kentsel dönüşümde Danıştay kararını bekliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'daki kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz; Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Danıştay kararının beklendiğini belirtti.

Ordu'daki dönüşümde otogar ve stadyum taşınacak!

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kentte önemli bir yer tutan otogar ve stadyum şehir dışına taşınacak. Kent merkezinde geniş bir alanı kapsayan bu iki pilot bölge, yapılacak çalışmalarla birlikte şehir dışına çıkartılacak.

Ordu'nun kentsel dönüşüm master planı hazırlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Altınordu ilçesi Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlıkları kapsamında “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Çalıştayı” düzenledi.

Fatsa, Ünye ve Altınordu'da dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde yapımı planlanan, devam eden ve tamamlanan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu, Yılmaz dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalar da yaptı...

Ordu'daki Öğretmenler Sitesi davası dönüşümü yavaşlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz: Öğretmenler Sitesi, bugün Ordu’da kentsel dönüşüm gereği görülen en riskli binalardır. Bu sitedeki vatandaşlarımıza Bakanlık, gerekli uyarıları yapacaktır." dedi.

Ordu Boztepe dönüşüm Haberi

Ordu Boztepe dönüşüm

Vatandaşlara doyumsuz bir Ordu keyfi yaşatmak amacıyla Boztepe’de hummalı bir çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimi gelmeden çalışmaları tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, “Boztepe Bulutlara Dokunun Çevre Düzenlemesi ve Taş Duvar Yapım İşi” ile “Boztepe Satış Birimleri Büfe ve Peyzaj Düzenleme Projeleri”ni yerinde denetleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp,  yetkililerden bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.

94 ARAÇLIK OTOPARKA SAHİP


Toplam 11 bin 159 metrekare proje, 4 bin 100 metrekare peyzaj alanına sahip Boztepe Bulutlara Dokunun Çevre Düzenlemesi ve Taş Duvar Yapım İşi Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamında ; 371 metre taş duvar, 94 araçlık otopark projesi, çevre aydınlatma projesi, yağmur suyu ve alt yapı projeleri yapılacak. Yüzde 60’lık kısmı tamamlanan projede...