03 / 05 / 2024

Ordu Çamaş meydan

Ordu Çamaş meydan

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı, Çamaş'ın en kısa zamanda yeni meydanına kavuşması planlanıyor

Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Zorlu lekelere meydan okuyan 10 kilogram kapasiteli Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi, dağ gibi biriken çamaşırları tertemiz yıkar. Peki, jet plus özelliği ne işe yarar? Profilo CGA252X0TR en uygun nereden alınır? İşte detaylar... 

Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo CGA242X1TR, suda bekletme opsiyonu sayesinde zorlu lekelere meydan okuyor. SilentPlus Motoru sessiz ve ekonomik çalışarak 10 yıl garanti sunuyor. Peki, Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

TOKİ Ordu Çamaş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çamaş’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çamaş’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Gaga Gölü için 'Koruma Amaçlı İmar Planı' onaya sunuldu!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan doğal sit alanı Gaga Gölü için hazırlanan 'Koruma Amaçlı İmar Planı', Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na onaya sunuldu.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Ordu Çamaş meydan Haberi

Ordu Çamaş meydan


İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı.


ALAN, TOPLAM 1300 M2…

1300 m2’lik alanı kaplayacak olan proje ile Çamaş’ın çehresinin değişeceğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı; proje kapsamında çocuk oyun alanı, oturma alanları, ahşap çöp kovaları, ahşap kaplı banklar, boylu aydınlatma elemanları; zemin kaplamasında da taban tuğlası, traverten, andezit kullanılacağını belirtti. Ayrıca halkın  rahatlıkla dolaşıp vakit geçirebileceği bir kent parkı olacağına da vurgu yapıldı. 



Ordu Büyükşehir...