03 / 05 / 2024

Ordu Fatsa 4 okul açılışı

Ordu Fatsa 4 okul açılışı

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa’da 4 yeni okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da arazi kavgasında 2 kişiyi öldürüp 4 kişiyi de yaralayan saldırgan tutuklandı!

Ordu İkizce'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan saldırgan tutuklandı.

Ordu'da arazi kavgası: 2 ölü, 4 yaralı!

Ordu'nun İkizce ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Ordu'da arazi kavgası: 1 ölü 4 yaralı!

Ordu'nun İkizce ilçesinde yaşanan arazi anlaşmazlığında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu'daki fırtına 4 katlı binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da meydana gelen fırtına 4 binanın çatısını uçurdu. Binada yaşayan vatandaşlar korkularını dile getirdi.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı binaya yıkım kararı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki selin ardından yıkım kararı alınan dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkım çalışmaları yarın başlayacak...

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Ordu'nun Gölköy ilçesinde akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Ordu Fatsa 4 okul açılışı Haberi

Ordu Fatsa 4 okul açılışı

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa’da 4 yeni okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi.


Ekrem Cinoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Anadolu İmam Hatip Lisemizin bahçesi Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfaltla kaplandı. Kulak Çetirtepe okulunun göçen istinat duvarının ihalesi yapıldı ve çalışmalar başladı. Ayrıca bu okulun çatısını da elden geçiriyoruz. Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisemiz ve buraya ait 200 kişilik yurt, Mehmet Zarif Kotku İmam Hatip Ortaokulu, İslamdağ İmam Hatip Ortaokulu ve Zihinsel Engelliler İş Lisesi’ni bu sene eğitim ve öğretime açacağız. Fatsa Endüstri Meslek Lisesi’nin 32 derslikli ek bina inşaatı şu an için devam ediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın annesi adına yaptırmış olduğu okulun temel atma töreni de yapıldı”...