30 / 04 / 2024

ordu fatsa arsa tahsisi

ordu fatsa arsa tahsisi

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirimle satılık arsa ve arazi fırsatı! 

Ordu Milli Emlak Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet, Bayadı ve Kayadibi mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 5 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Ordu'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Fatsa'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Fatsa Satış Memurluğu, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 511 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

ordu fatsa arsa tahsisi Haberi

ordu fatsa arsa tahsisi

Kendi mülkiyetinde yer alan binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sunmaya devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş Organize Sanayi Bölgesi’nin Fatsa ekonomisinin can damarı olduğunu belirterek, “Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir” diye konuştu.

TOPLAM 6 BİN 100 METREKARE

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her geçen gün gelişim ve değişimi artarak devam eden, bölgenin önemli sanayi alanlarından biri olan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri sürüyor. Altyapıdan arsa devrine kadar birçok konuda Fatsa OSB’nin gelişimine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi son olarak kendi mülkiyetindeki 6 bin 100 metrekare yüz ölçümlü arsayı Fatsa OSB’ye ücretsiz...