02 / 05 / 2024

Ordu Küçük Sanayi Sitesi

Ordu Küçük Sanayi Sitesi

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri yapılacak!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Batuhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Ethem Ruhi İş Hanı'nda kuruldu.

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Ordu Küçük Sanayi Sitesi

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin istihdama ve şehrin nefes almasına büyük katkı sağlaması planlanıyor.


22 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilecek sanayi sitesinin 7 milyon 153 bin TL'ye mal olması bekleniyor. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşacak.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılacak olan sanayi sitesi ile şehrin içerisinde apartmanların altında kalan birçok işletmenin sanayi sitesine taşınacağını söyledi. 


Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekintaş, “26 dönümlük bir arazi üzerine ulaşımı kolay olan bir sanayi sitesi inşa ediyoruz. Toplamda 56 yeni işyeri inşa edilecek site içerisinde 6 mevut iş yeri ile toplam 62 sanayi dükkanı yer alacak. Yapılan bu hizmet ile şehir merkezinde bulunan ve 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz...