14 / 05 / 2024

ordu okul yapımı

ordu okul yapımı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu inşa ettirecek. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Şehir Hastanesi'nin yapım süreciyle ilgili 7 soru!

Ordu Şehir Hastanesi'nin yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Ordu Aybastı 62 işyeri yapım işi ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı 62 işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatlarının her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle ihale 18 Temmuz'da yapılacak..

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tarafından 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak..

Ordu Aybastı'da işyeri yapım işi ihalesi 25 Mayıs'ta!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Mayıs'ta yapılacak..

ordu okul yapımı Haberi

ordu okul yapımı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu yapılacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karacaömer Mahallesi'nde yaptırılacak 8 derslikli anaokulunun yapım protokolü için Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, iş insanları Selman Altaş ve Uğur Altaş'ın katılımıyla imza töreni yapıldı. 

Vali Sonel, makamında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Ordu'ya 8 derslikli bir anaokulu kazandıracak olan Altaş ailesine teşekkür etti.

Ordu ailesi olarak bugün onurlu ve mutlu bir günü daha yaşadıklarını aktaran Sonel, "2021 yılının ilk haftasında hayırlı bir iş için buradayız. Altaş ailesi Ordu'muzun hakikaten değerlerinden birisi. Birçok şirketlerinde, işletmelerinde yüzlerce insanımıza iş ve AŞ veren, ihracat yapan çok değerli bir aile. Hem Ordu'muza hem ülkemize çok büyük katkıları olan bir aile. Bugün,...