25 / 07 / 2024

Ordu Şirinevler pazar

Ordu Şirinevler pazar

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler'deki 95 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satılıyor...

TOKİ Altınordu Şirinevler başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ordu Şirinevler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ordu Şirinevler başvuruları başladı!

Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Ordu'daki Rus Pazarı Altınordu Belediyesi'ne devredildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

Karabük Şirinevler'e 3 katlı yeraltı otoparkı ve pazar yeri yapılıyor!

Karabük Belediyesi, vatandaşların daha iyi ortamlarda alışveriş yapabilmesini sağlamak ve Şirinevler Mahallesinde yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmak için Şirinevler Mahallesi Otopark ve Kapalı Pazar Yeri inşaatı projesine devam ediyor.

TOKİ Ordu Altınordu Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ, Ordu İli Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi'ne inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi'ne 311 konut yaptıracak!

TOKİ Ordu ili, Altınordu İlçesi, Şirinevler Mahallesi, 311 adet konut(3 adet kapıcı dairesi) ve ticaret binaları inşaatı ve altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 11 Temmuz'da yapılacak.

Ordu Şirinevler'e yeni pazar yeri!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ordu Şirinevler pazar Haberi

Ordu Şirinevler pazar


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde 5 bin 462 metrekare alan üzerine modern halk pazarı kurmak için çalışma başlattı.

Şirinevler Mahallesi’nde, Şirinevler Camisi ile Cumhuriyet Lisesi arasında kalan bölümde kurulacak yeni pazar yeriyle ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, Bucak Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında “Pazartesi Pazarı” olarak bilinen pazar alanını kaldırarak Civil Deresi kenarında bulunan boş araziye taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, söz konusu pazar alanı sebebiyle Bucak Mahallesi’nde araç ve yaya trafiğinin oldukça sıkışık hale geldiğini belirterek yeni pazar alanının Akyazı, Şirinevler, Karşıyaka ve Yeni Mahalle’nin tam ortasına denk geldiğini belirtti. Bunun yanısıra Akyazı Mahallesi’nde bulunan Rus Pazarı’nı da kaldıracaklarını kaydetti.

Toplam 5.462 metrekare alan üzerine kurulacak “Şirinevler Halk Pazarı Projesi” kapsamında; vatandaşların ve pazarcı esnafının ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde...