05 / 05 / 2024

Ordu tesis inşaatları

Ordu tesis inşaatları

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

Melikgazi Gökkent'e pazaryeri ve sosyal tesis inşa ediliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Trabzon'daki inşaatlar denetim altında!

Trabzon'da son yıllarda inşaatlarda meydana gelen ölümlü kazaların ardından inşaatlar sıkı bir denetim altına alındı. Yaklaşık 15 gündür Trabzon'da bulunan 6 kişilik iş güvenliği müfettiş heyeti inşaatları didik didik ediyor.

İnşaatlar hangi hallerde durdurulur?

Belediye sınırları içerisinde yer alan bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için ruhsat izninin alınmış olması gerekiyor. Peki, inşaatlar hangi hallerde durdurulur? İnşaatlar neden durdurulur?

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Araplar Ordu'da inşaat sektörünü canlandırdı!

Ordu'da 'İnşaat Muhasebesi Semineri' düzenlendi. Seminerde konuşan Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu, "Özellikle Arap ülkelerinden yoğun bir talep üzerine Ordu'da inşaat çok hızlı bir şekilde ivme kazandı" dedi.

Fikirtepe'de inşaatların yüzde 40'ı tamamlandı!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, İnşaat, kazı ve iksa ruhsatlarıyla beraber bölgede başlayan inşaatlar yüzde 40'a yaklaşmış durumda.

Bayburt Üniversitesi Yeni Kampüs inşaatları ne durumda?

Bayburt Üniversitesi, Yeni Kampüs alanındaki inşaatlar hız kesmeden devam ediyor. Tamamlanan ve temeli atılan yeni binalarıyla Yeni Kampüs, öğrencilerin sosyal imkânları ve modern fiziki alt yapısı ile güçlü bir ortamda eğitim görmelerine imkân sağlayacak

Ordu tesis inşaatları Haberi

Ordu tesis inşaatları

MDF üreticisi Çamsan Ordu, yeni tesis inşa edecek. 70 milyon yatırımla hayata geçirilecek tesis 100 kişiye istihdam sağlayacak. Milliyet'te yer alan habere göre; Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, yeni tesisin 2021’in ilk çeyreğinde hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri aktardı: 

“Doğayla dost bir şekilde üretim yapacak olan MDF3 tesisi, Çamsan Ordu’nun üretim kapasitesini iki buçuk kat, ihracat kapasitesini ise üç kat artıracak. Ülkemizdeki refah seviyesinin ve ekonomik büyümenin üretim ve ihracat ile gerçekleşebileceğine inanıyoruz. 2018’in ikinci yarısına baktığımızda neredeyse tüm sektörlerde ciddi bir dalgalanma gördük. Bu dalgalanmalar sonucu şirketler yatırımlarını ya ertelendi ya da iptal etti. Çamsan Ordu olarak biz de ciddi değerlendirmeler yaptık ve ülkemize olan inancımız ile son iki yılda planladığımız yatırımımıza devam etme kararı aldık. Alman...