03 / 05 / 2024

ordu toki yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi

ordu toki yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Ordu Yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Ordu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Altınordu 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019!

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

TOKİ Yenimahalle orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir grubu projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

Ordu TOKİ Konutları Şubat 2018'de tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Ordu TOKİ Konutları için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte yapacağı 311 konutluk toplu konut projesinde ilk kazma vuruldu.

ordu toki yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi Haberi

ordu toki yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da ihale gerçekleşecek.


İhalenin yapılacağı yer, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için