29 / 04 / 2024

ordu yatırımları 2016

ordu yatırımları 2016

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı projeyle Ünye ilçesinde dağınık bir alana yayılan oto galericileri tek çatı altında toplayacak. 44 galerici esnafının konumlandırılacağı proje ile kaldırım işgallerinin ve şehir merkezindeki karışıklığın sonlandırılması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir'in hedefi 1.300 kilometre asfalt!

52 kilometrelik sıcak asfalt yol ihalesiyle dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, kendi imkânlarını da seferber ettiği çalışmalarda onlarca bölgede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

Ordu Alankent'e yarım milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin beldeden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Ordu'ya macera parkı geliyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesi sınırlarında bulunan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ederek kenti kuş bakışı izlediği 530 rakımlı Boztepe'ye macera parkı kurularak 50 bungalov yapılacak.

Ordu'da 1.700 metre yol yayaların kullanımına açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde hayata geçireceği “Yayalaştırma Projesi” kapsamında iki caddeyi yetki ve sorumluluk alanına aldı. Proje dâhilinde Bülbül Deresi üzerine inşa edilen köprünün montaj çalışmaları tamamlandı.

Fatsa'ya 18 milyonluk yol yatırımı!

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra çok şey kazandığını belirterek, “İl genelinde olduğu gibi Fatsa ilçemizde de birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenileniyor!

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği “101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi” kapsamında ilk kazma vuruldu.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenilenecek!

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katılan OSKİ Genel Müdürlüğü, hem Ordu ili genelindeki hem de Altınordu ilçesindeki faaliyetlerini Meclis üyeleriyle paylaştı.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Ordu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesinde yapımı devam eden çalışmalarını inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; 2016 yılında sadece ulaşım hizmetlerine 200 milyon lira kaynak ayrıldığını söyledi...

OSKİ Çatalpınar yatırımlarına start verdi!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Ordu'daki OBBKT binası yenileniyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ordu yatırımları 2016 Haberi

ordu yatırımları 2016

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otogarı arkasında bulunan ve 8.471 metrekarelik alana inşa edilecek projede 36 adedi 90 metrekare, 8 adedi 165 metrekare olmak üzere toplam 44 adet galeri yer alacak. Projenin 1.315 metrekaresini yeşil alan oluşturacak.

Vatandaşın birden fazla seçeneği bir alanda bulmasına imkân sağlayan Galericiler Sitesi’nde yıkama birimi, idare bina ve güvenlik binasının yanı sıra kapalı araç yeri, ofis, kafeterya ve ziyaretçilerin araçlarını bırakabilecekleri otopark alanı da oluşturulacak.

MODERN ŞEHİR İNŞASINI SÜRDÜRÜYORUZ

Ordu’da modern şehir inşasının sürdüğünü söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizde bulunan galerici esnafları, ilçenin sahil kesiminde ağırlıktaydı. Trafik yoğunluğunun yanı sıra kaldırım işgallerine de yol açan bu duruma el atarak Oto Galericiler Sitesi’nin projesini geliştirdik. Oto galericileri tek merkezde toplayacağımız projeyle, hem sahil bandı rahatlatacak hem de...