03 / 05 / 2024

orge elektrik Kartal Kaynarca metrosu

orge elektrik Kartal Kaynarca metrosu

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının 3 yeni metro isyasyonunu içeren, Kartal Kaynarca hattı,10 Ekim sabahı İstanbullulara hizmet vermeye başlıyor.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

İmaj 2023 İnşaat Hırdavat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj 2023 İnşaat Hırdavat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Salih Aydınlık tarafından kuruldu.

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Durgut tarafından kuruldu.

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalkan tarafından kuruldu.

orge elektrik Kartal Kaynarca metrosu Haberi

orge elektrik Kartal Kaynarca metrosu


Elektrik taahhüt sektörünün öncü firmalarından Orge Elektrik, yeni hizmete giren Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın tüm elektrik, sinyal, zayıf akım işlerini yaparak büyük bir başarıya imza attı. Elektrik taahhüt sektöründe 51 yıla yaklaşan deneyime sahip Orge Elektrik, 5 kilometre uzunluğa sahip ve 3 istasyondan oluşan Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nda gerçekleştirdiği yatırım ile yerli sermayeye de örnek oldu. Günde ortalama 700 bin kişinin seyahat ettiği Kadıköy-Kartal Metro hattının devamı olarak hizmete giren Kartal-Kaynarca Metro güzergahında 700 bin yolcuya ek olarak 300 bin kişinin daha taşınması öngörülüyor. Kadıköy ile Kaynarca arasını 38.5 dakikaya indirecek olan ve toplamda günde 1 milyon yolcunun seyahat edeceği proje kapsamında metro güzergahı boyunca toplam 845 bin metre kablo kullanıldı.  


İstanbul ulaşımına nefes aldıracak metro projesinde Orge Elektrik tarafından güzergahın...