17 / 05 / 2024

Orhan Bahatarhan göçük

Orhan Bahatarhan göçük

İstanbul Kadıköy' de bir apartmanın Bodrum katında yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi, toprak altında kalan Orhan Bahatarhan adlı işçi toprak altından kurtarıldı...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu işadamlarını Trabzon'da yatırıma çağırdı!

Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon 'da yatırım yapmaya çağırdı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bilirkişiler yüzünden istimlaklar tıkandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mimarlar Odası'nın seminerinde bilirkişilere veryansın etti. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bilirkişilerin yaptığı değerlendirmeler yüzünden istimlaklarının neredeyse tıkandığını vurguladı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentsel dönüşüm hakkında halkı bilgilendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sohbet ettiği vatandaşlara Trabzon' da gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmekte olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Kadıköy'de kanalizasyon çalışmasında göçük!

İstanbul Kadıköy' de bir apartmanın Bodrum katında yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi, toprak altında kalan Orhan Bahatarhan adlı işçi toprak altından kurtarıldı...

Orhan Bahatarhan göçük Haberi

Orhan Bahatarhan göçük


Kadıköy'de, Merpenköy Mahallesi, Küme Sokak, 42 numaralı apartmanın Bodrum katında kanalizasyon çalışması yapılırken, göçük oldu. 


Saat 15.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gerçekleşti:


Bodrum katında çalışan Orhan Bahatarhan, işçi arkadaşıyla birlikte boruların yerleştirileceği kanalı kazmaya başladı. Kazı çalışması sırasında, bir anda Bahatarhan'ın üzerine toprak döküldü. Kaçmak için uğraşan, ancak başaramayan Bahatarhan, toprak yığınının altında kaldı. Bahatarhan'ın toprak altında kaldığını gören arkadaşı sağlık ekiplerini ve itfaiyeyi aradı.


OPERASYON 1 SAAT SÜRDÜ


İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kazma ve kürekle toprağı kazarak Orhan Bahatarhan'ı kurtarmaya çalıştı. Dar alan olduğu için ekipler çalışmakta zorlandı. İtfaiye erleri, kurtarma çalışmaları sırasında işçiyle konuşarak moral vermeye çalıştı.


YARALI İŞÇİNİN HAYATİ TEHLİKESİ YOK


Yaklaşık yarım saat süren operasyonun ardından kurtarılan Orhan Bahatarhan, ancak bir kişinin sığabileceği delikten dışarı çıkarıldı.


Binada yaşayan...