29 / 04 / 2024

Orhan Çetin

Orhan Çetin

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi, Orhan Çetin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Çetin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Silivri, Gümüşyaka Mahallesi, Süzen Sokak'ta açıldı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Soner Çetin Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yöre sakinlerine “Başka bir yerden değil, oturduğunuz bölgeden ve her eve karşılık çok daha sağlam ve yeşili, meydanı bol bir eviniz olacak” dedi.

Orhan Düzgün: Girişimcilik ruhu, yabancı yatırımcıyı Kayseri'ye çekiyor!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sanayi bölgesinde üretim yapılan Kayseri'ye yıl içinde yoğun bir şekilde yabancı iş adamı heyetleri ve bürokratların geldiğini söyledi

Soner Çetin'e Çevre Dostu Ödülü!

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kentsel Dönüşüm projesindeki çevreci yaklaşımı dolayısıyla, Ekonomi Gazetecileri Derneği ve +1 Televizyonu tarafından ödüle layık görüldü...

Orhan Birdal: Yurtdışındaki ihalelere katılacağız!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin sermayesini 7 milyar TL'ye çıkaracaklarını bildiren DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal yaptığı açıklamada, Türk firmalarıyla ortaklık kurup, yurtdışındaki ihalelere katılacaklarını söyledi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Trabzon’da yapımı devam eden dev spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini teklif eden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Soner Çetin: Öğrenci evi önem verdiğimiz projelerden biri!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı. Çetin henüz 5 ay bile dolmadan sözünü tuttu.

Soner Çetin: Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak!

Halk Günü düzenleyerek Belediye Evleri’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Türkiye’ye örnek bu proje sayesinde binlerce insana iş kapısı açılacak" dedi

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi, Orhan Çetin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Orhan Beşkök kimdir?

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Orhan Beşkök kimdir? Orhan Beşkök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Beşkök, ne zamandan beri TSKB Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor?

Orhan Avcı: Konut sektörü canlandı!

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Sektör çok canlandı" dedi. Ülke ekonomisine olan güveninin pekiştiğini hem de ciddi oranda düşen faizlerin aynı seviyelerde kaldığını vurguladı...

Orhan Çetin Haberi

Orhan Çetin

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi, Orhan Çetin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat işleri; -Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, montaj işlen veher nevi müteahhitlik, taahhüt ve kat karşılığı inşaat işleri üstlenmek, yapmak,yaptırmak. Asıldan olmak üzere her türlü inşaat ve tesisat projelerihazırlamak ve hazırlatmak, mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapmak. Resmi ve özelihalelere katılmak, taahhüt almak, toplu konut ve işyerleri iş hanları, hastane, sanayi tesisleri inşa etmek ve bunları organize etmek ve bilcümle inşaatişleri ile iştigal etmek. -Her türlü makine malzeme ve hırdavatı alıp-satmak ithalatını yapmak. -Sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı malzemeleri yurt içinde ve yurt dışına alıp satmak ithalat...