04 / 05 / 2024

Orhan Efe mimar mı olacak

Orhan Efe mimar mı olacak

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

Mimar Orhan Özgüner Köyde Mimari’yi anlattı!

Mimar Prof. Dr Orhan Özgüner'in  1968’de yaptığı Köyde Mimari Doğu Karadeniz araştırmasının fotoğrafları Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde meraklılarıyla buluştu.Özgüner, köy evinin sosyal düzenin yansıtıcısı olduğunu söylüyor.

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

Yabancıya konut satışı 10 milyar dolar seviyesine çıkar!

Bursa iş dünyası, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesi kararının konut ve gayrimenkul sektörünü canlandıracağını öngörüyor. BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe, yabancıya konut satışının 10 milyar dolar seviyelerine çıkabileceğini düşünüyor.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Orhan Uludağ kimdir?

Mimar Orhan Uludağ kimdir? Mimar Orhan Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Uludağ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Orhan Uludağ...

Orhan Şahinler kimdir?

Mimar Orhan Şahinler kimdir? Mimar Orhan Şahinler, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Orhan Şahinler, hangi mimarlık firmaları ile çalıştı? İşte Mimar Orhan Şahinler...

Orhan Efe mimar mı olacak Haberi

Orhan Efe mimar mı olacak

Orhan Gencebay önceki akşam hayat arkadaşı Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı.


“Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Gencebay, “Daha  çok erken. Kendi nasıl uygun görürse sonuna kadar destek veririm” dedi. Sevim Emre ise  “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde...