03 / 05 / 2024

Orhan Gazi Kültür Merkezi

Orhan Gazi Kültür Merkezi

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''Geçmişteki koalisyon hükümeti döneminde sadece 9 tesis açılmış, bizse bin 215 tesisi açtık''

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerinde yapımını tamamladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde peyzaj çalışmasına başladı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

İzmir Bornova Kültür Merkezi en geç 2013'te bitirilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmirde bazı kurum ve kuruluşların sadece itiraz ürettiklerini belirterek, "İzmirin yatırımını engellemeye, geciktirmeye kimsenin hakkı yok. İzmirde biraz daha hızlı iş yapacağız" dedi

Kültür Bakanlığı Ayasafya ve Topkapı'yı yurtdışında tanıtacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,Ayasofya, Topkapı Sarayı, Anadolu Medeniyetleri, Efes Örenyeri, Zeugma Mozaik, Türk İslam Eserleri Müzesi gibi büyük müzeler yurt dışında önemli noktalarda tanıtıcak

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

Orhan Gazi Kültür Merkezi Haberi

Orhan Gazi Kültür Merkezi

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlık olarak çok sayıda tesisi hizmete açtıklarını belirterek, ''Geçmişteki koalisyon hükümeti döneminde sadece 9 tesis açılmış, bizse bin 215 tesisi açtık'' dedi. 

     Eroğlu, Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. 

     Burada konuşan Eroğlu, Sakarya'da Ballıkaya Barajı başta olmak üzere çok sayıda tesisin temelini atacaklarını ve tamamlanan tesisleri de hizmete açacaklarını vurguladı. 

     ''Bu yılı Sakarya'da yatırımlarda hamle yılı ilan ediyoruz'' diyen Eroğlu, ''Bu yatırımları da yakından takip edeceğiz. 4 tane açılışı ve 9 tane de temel atma törenini yapıyoruz. Bugün Sakarya için bir milattır. Çünkü bu tesisler içinde Ballıkaya Barajı, Sakarya için çok önemli bir proje'' ifadelerini kullandı. 

     Bakan Eroğlu, hükümet olarak halka hizmet...