28 / 04 / 2024

Orhan Güner kimdir

Orhan Güner kimdir

Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi.

Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe yer alan Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Orhan Güner, İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Orhan Güner: Sürdürülebilirliğin anahtarı innovasyon!

Türkiye İnovasyon Haftasında kurumlar için inovasyonun önemine dikkat çeken prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, sürdürülebilirliğin anahtarının inovasyon olduğunu söyledi...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Güner kimdir Haberi

Orhan Güner kimdir

Türkiye İnovasyon Haftası’nda şirketler için inovasyonun önemine işaret eden Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi. 


Ön üretimli yapılar sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, rekabet üstünlüğü sağlayabilmenin yolunun inovasyondan geçtiğini söyledi.


Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 4-6 Aralık tarihlerinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda şirketler açısından inovasyonun önemine dikkat çeken Orhan Güner, kalıcı olabilmek ve rekabet ortamına ayak uydurmak için inovasyonun şart olduğunu kaydetti. Güner, “Şirketler, uzun ömürlü olmak istiyor ve sürekli büyümeyi hedefliyorsa inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir. Sürdürülebilir büyüme ve sürekli ayakta kalabilmek için inovasyon merkeze konumlanmalıdır” diye konuştu.


İnovasyon kavramının AR-GE ve ÜR-GE departmanlarına sığdırılamayacak kadar...