03 / 05 / 2024

Orhan Keçeli özgeçmiş

Orhan Keçeli özgeçmiş

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli'nin kurduğu Seba İnşaat ile inşaat sektörüne giren Orhan Keçeli kimdir? İşte AP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Sekreterliği görevlerinde de bulunan Orhan Keçeli...

7 bin 500 TL olan ev kirası 25 bin TL'ye çıkarılabilir mi? Ev sahibi mi haklı, kiracı mı?

Girişimci Orhan Büyüktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibinin 7 bin 500 TL olan ev kirasını 25 bin TL yapmak istediğini aktardı ve "Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım bilmiyorum?" sorusunu sordu. İşte Orhan Büyüktaş'ın o paylaşımına gelen yanıtlar...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

Fed'in eli rahatladı mı? Faiz kararında artırım pas geçilir mi?

Fed faiz kararını 1 Şubat'ta açıklayacak. Piyasalarda olumlu bir hava estiriliyor. Peki piyasalar haklı çıkacak mı? Fed'den beklenen yumuşama adımı gelecek mi?

Kuaför eli değmiş gibi! Fakir Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Soğuk kış günlerinde saçları kurutmak çok önemli. Fakir Saç Kurutma Makineleri ile saçınızı ister kurutun, ister şekillendirin. Üstelik yıpratmadan ve hırpalamadan. Peki, Fakir Saç Kurutma Makineleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

En çok zam hangi otomobillere geldi, bu zamlar ikinci eli etkileyecek mi?

Otomobil alma hayali kuranlar 2023 yılının ilk günleriyle gelen zamlarla hayal kırıklığına uğradı. Yeni yılın daha ilk saatlerinde web sitelerindeki fiyat listelerini kapatan markalar, hemen ardından peş peşe zamları duyurdu. Peki yeni yılda en fazla zam hangi otomobile geldi ve bu zamlar ikinci el

Doların yarından sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı! Hemen bakın

Dolar/TL kuru yılın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor.  Dolar '' yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için doların yarında  sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı!

Orhan Keçeli özgeçmiş Haberi

Orhan Keçeli özgeçmiş

Orhan Keçeli kimdir?

Orhan Keçeli, 1937 yılı Çayeli doğumlu. Çayeli’nden İstanbul’a göç eden Keçeli, siyasi hayatından sonra oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne girdi.


Orhan Keçeli, İstanbul Belediyesi Adalet Partisi Meclis Grup Başkanlığı yaptı. Keçeli, AP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Sekreterliği görevlerinde bulundu. Daha sonra DYP İstanbul İl Başkanlığı ve DYP’de Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı.


İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği görevinde bulunan Keçeli, Rize Sosyal Kültür Vakfı Başkan ve Üyeliğinde bulundu. 


Orhan Keçeli’nin oğulları Ali Engin Keçeli ve Nedim Keçeli  1995 yılında Seba İnşaat’ı kurdu. 


Seba İnşaat:

Güven ve istikrara dayalı iş anlayışı ile 1995 yılında, Orhan Keçeli ve oğulları Ali Engin...