15 / 05 / 2024

Orhan Sarıaltun kim

Orhan Sarıaltun kim

TMMOB Şehir Plancıları Odası Diyarbakır şubesi şube binasında dün yaptıkları bir basın açıklaması ile Sur'da yaşanan olayları ve Sur ilçesine yönelik 'Kentsel dönüşüm' planlarını değerlendirdi.

Orhan Sarıaltun kimdir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun kimdir? Orhan Sarıaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Köylere dönmek isteyenlere arazi ve konut kredisi verilmeli!

TBMM Tarım Komisyonu üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kentlerde yaşayıp köylerine dönmek isteyenler için yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Sarıbal, "Köye Dönüş teşvik edilmeli. Arazi, konut ve kredi desteği verilerek teşvik sağlanabilir" dedi.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Özelleştirilen 14 şeker fabrikası meclis gündeminde!

Özelleştirilen şeker fabrikalarının sahiplerine teslim edilmemesi sorununa ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal konuyu meclis gündemine taşındı..

Devlet arazilerinin kiraya verilmesine ilişkin 5 soru mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, devlet arazilerinin kiraya verilmesi ile Sudan'da kiralanan arazilere ilişkin 5 soru hazırladı..

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Trabzon Sürmene'deki rant sorunu meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde yaşanan orman yangını TBMM gündemine taşıdı..

Bursa'da OHAL kapsamında kamulaştırılan özel hastaneler mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Keles Kocayayla'daki gölet TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Keles Kocayayla'da inşaatı süren bir göleti gündeme getirdi.

Roses Yapı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roses Yapı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Sarıbuğa tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Orhan Sarıaltun kim Haberi

Orhan Sarıaltun kim

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır şubesi'nde yapılan basın açıklamasında konuşan ve Sur'da 'Kentsel dönüşüm' planlarına sert eleştiriler yönelten, Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun, " Bu fırsatçı zihniyeti kesinlikle reddediyor, savaş koşullanandan rant elde etmeye çalışanlara geçit vermeyeceğimizi ve Sur'u sahipsiz bırakmayacağımızı belirtirken; 'Bu kadim bölgede, insanlığın bu ortak mekânında silah, çatışma, operasyon istemiyoruz' dedi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Diyarbakır şubesi, şube binasında dün yaptıkları bir basın açıklaması ile Sur'da 40. Gününe giren sokağa çıkma yasağını, çatışmalarda yaşanan can kayıplarım ve Sur ilçesine yönelik 'kentsel dönüşüm' planlarını kınadı. " Suriçi'ndeki şiddet ve yıkımdan rant devşirmek onursuzluktur" başlığı altında yapılan basın açıklamasını, Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun okudu. Diyarbakır'ın Sur İlçesinde iç savaş görüntüsü veren ciddi bir şiddet...