19 / 05 / 2024

Orhaneli Keleş Harmancık ve Büyükorhan ilçeleri

Orhaneli Keleş Harmancık ve Büyükorhan ilçeleri

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura çekilişi 2021 detayları ve projedeki konutların fiyatları...

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Ev kiraları neden yükseliyor?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, kiralık konut talebinde ortaya çıkan artışın ülke genelinde ev kiralarını hızla yükselttiğini değerlendirdi.

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları!

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ne kadar? İşte Bursa Harmancık TOKİ 2020 projesi detayları...

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Orhaneli Keleş Harmancık ve Büyükorhan ilçeleri Haberi

Orhaneli Keleş Harmancık ve Büyükorhan ilçeleri


Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu. 


Türkiye’nin 4. büyük kenti olan Bursa’da hala ulaşım sorunu yaşanmakta olduğunu dile getiren Kayışoğlu, "Harmancık-Keles, Keles-İnegöl, Büyükorhan-Mustafakemalpaşa gibi birbirine komşu ilçeler arasında bugün bile doğrudan ulaşım sağlamadığı gibi köy yolları da arzu edilen düzeyde değildir." dedi.


Bursa’nın dört dağ ilçesi olarak adlandırılan Orhaneli, Keleş, Harmancık ve Büyükorhan ilçelerine ulaşımı sağlayan güzergâhta yapılan iyileştirmelerin ise amacına tam anlamıyla ulaşamadığı ifade eden Kayışoğlu bu durumun yaşanan kaymalardan ve göçüklerden anlaşıldığını belirtti.


Kayışoğlu'nun soruları


1. Bursa merkezle ilçeleri Orhaneli, Keleş, Harmancık, Büyükorhan ile Balıkesir’in Dursunbey, Kütahya’nın Tavşanlı ve Tunçbilek ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan güzergahta yapılan duble yol çalışmasının...