30 / 04 / 2024

Orhangazi 2015 kentsel dönüşüm projesi

Orhangazi 2015 kentsel dönüşüm projesi

Orhangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Yakında alt yapıyı tamamen bitirmiş olacağız. Ardından da elektrik hatlarının yer altına alınması bitmiş olacak.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binasını yıkılan hak sahiplerine bazı destekler yapılıyor. Bu desteklerin başında, kira yardımı yer alıyor. İşte kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015..

Kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm sürecinde anlaşma ile tahliye edilen kiracılara devlet bir takım finansal destek sağlıyor. İşte, kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından sağlanan finansal destekler arasında yer alıyor. Kira yardımı için başvuru formunun doldurulması gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015 ne kadar?

TOKİ Bursa Orhangazi 3. etap başvuru 2015!

12 bin 583 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Bursa Orhangazi 3. etap Konutları'nda toplam 1 adet konut satılıyor. TOKİ Bursa Orhangazi 3. etap başvuru 2015...

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Kaban ve Dursun Rençber tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Orhangazi Muradiye'de 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye Mahallesi'nde yer alan 52 bin 214 metrekarelik Zeytin Depolama ve Paketleme Fonksiyon Alanını 8 milyon 876 bin 380 TL bedelle 22 Temmuz 2015 tarihinde ihale edecek...

FİKENTDER 'den Ünalan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm toplantısı!

FİKENTDER 'den Ünalan Mahallesine Kentsel dönüşüm konusunda hukuki ve teknik destek toplantısı ... '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' 12.07.2015 tarihinde pazar günü 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm ihaleye çıkıyor!

Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 28 Temmuz 2015 Salı günü ihaleye çıkıyor. İhalenin saaati 11:30 olarak belirlendi.

Sakarya Erenler'de caddelere kentsel tasarım uygulanıyor!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Orhangazi 2015 kentsel dönüşüm projesi Haberi

Orhangazi 2015 kentsel dönüşüm projesi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili müteahhitlerle bir araya geldi. Kentsel dönüşümün masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Neşet Çağlayan, "Kentsel dönüşümle alakalı bu toplantıyı yapmamızın sebebi, ilçemizde faaliyet gösteren müteahhit firmaların dönüşüme bakış açılarım görmek. Alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Yakında alt yapıyı tamamen bitirmiş olacağız. Ardından da elektrik hatlarının yer altına alınması bitmiş olacak. 

Böylece görüntü kirliliği de ortadan kalkacak. 


Aynı zamanda hatların geçtiği yerlerdeki tehlikeleri de bertaraf etmiş olacağız" dedi. 

Ana caddeler ile ilgili bir düzenlemelerinin de olacağım hatırlatan Neşet Çağlayan, "Ana arterlerde kaldırımlarının genişletilmesi için çalışmamız oldu. Projeler hazırlandı. İnşallah bu kazı bittikten sonra kaldırım ve asfaltlama başlayacak" diye konuştu. 


Şehri güzelleştirmek istediklerini belirten Çağlayan, "Müteahhitler olarak bu şehrin güzelleşmesi için sizin kendi katkılarınız var. Biz bunu...