01 / 05 / 2024

Orhangazi arsa satış ihalesi

Orhangazi arsa satış ihalesi

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Orhangazi Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye ve Örnekköy'de yer alan 2 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 20 Eylül'de yapılacak..

Bursa Orhangazi'de TOKİ'ye arsa devredildi!

Bursa Orhangazi Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, hazineye ait 58 bin metrekarelik arsa TOKİ'ye devredildi.

Bursa Orhangazi Belediyesi'nden 9.2 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi İlçesi'nde 8 mahalledeki 13 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 9 milyon 270 bin 996 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 14.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Çakırlı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım'da gerçekleştirilecek gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 110 bin 426 TL olarak belirlendi.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

Orhangazi arsa satış ihalesi Haberi

Orhangazi arsa satış ihalesi

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'ndeki 12 adet arsa satışa sunuldu. Satışa konu olan arsalar için 59 milyon 892 bin TL bedel isteniyor. 

ORHANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
1. Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda listesi bulunan 12 adet gayr-i menkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü İhale suretiyle satılacaktır.
2. Bu husustaki ihale 27.02.2019 tarihinde aşağıda belirtilen saatte encümen toplantı odasında yapılacaktır.
3. Satışı yapılacak gayr-i menkuller;

4. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak, gayr-i menkulün tahmini bedel üzerinden yukarıda belirtilen % 3’ lük geçici teminatı ihaleden evvel ödemek şarttır.
5. Katma Değer Vergisi Kanununun 17. maddesine istinaden KDV’ den muaftır.
6....