16 / 05 / 2024

orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri

orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

TOKİ 2022 Amasya Hamamözü’nde 157 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Amasya Hamamözü projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Hamamözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Hamamözü 2022 sosyal konut projesi...

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Ankara'ya 5 milyon TL'lik hamam inşa ediliyor!

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Hatay Reyhanlı'ya sosyal tesis inşa ediliyor!

Hatay Reyhanlı'da, içerisinde Türk hamamının da yer alacağı 4 katlı sosyal tesisin temeli atıldı.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bursa BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılacak olan BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli törenli atıldı.

Bursa Orhangazi'ye yeni semt pazarı!

Bursa TOKİ Semt Pazarı ve Sosyal Donatı Alanı vatandaşların isteğine göre yapılıyor. Orhangazi'de Orkent Semt Pazarı'ndan sonra, TOKİ bölgesi için de bir semt pazarı inşasına başlandı.

Bursa Orhangazi Kale Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından yapılacak Kale Sosyal Tesisleri’nin bu yıl içinde yapımına başlanacak.

Bursa Orhangazi'de hamam ve fitness salonu hizmete girdi!

İlçe merkezindeki eski hamam Orhangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye tarafından işletilecek Şehir Hamamı ve Sosyal Tesisler törenle açıldı.

orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri Haberi

orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor.

Hamam, saunalar, yüzme havuzu ve jimnastik salonlarının yer alacağı tesisler tamamlandı. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı. Hamamda artık doğalgaz kullanacak. Hem hamam, hem de saunaların olduğu bölümler elden geçirilerek daha modern bir hale getirildi. Bunun yanı sıra yüzme havuzu da yapıldı. Orhangazi Belediyesi, hamam ve sosyal tesislerde bir de jimnastik salonu da oluşturuyor. Buna göre fitness salonunda konulacak olan jimnastik aletleri farklı günlerde kadınlar ve erkeklere hizmet verecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hamam ve Sosyal Tesisler’de yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi. Çağlayan, “Katı yakıt kullanımından dolayı çevre kirliliğini ortadan kaldırdık. kurban bayramı ile birlikte tesisler hizmete girecek”...