14 / 05 / 2024

orhangazi jandarma lojmanları

orhangazi jandarma lojmanları

Bursa Orhangazi Jandarma Komutanlığı, uzun yıllardır hizmet verdiği Cumhuriyet Alanı'ndaki binasını boşaltarak Muradiye Mahallesi'ndeki yeni yerine taşındı. Komutanlığın yeni binasında, 12 daireli lojman da bulunuyor...

Next Level Göktürk ve Next Level Country geliyor! Yeni proje!

Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut GYO'dan hasılat paylaşımı modeliyle alarak 2021'de megakent İstanbul’a adım atan Pasifik GYO, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleri için düğmeye bastı...

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Gaziantep'te Milli Egemenlik Bulvarı yeni yolla Cumhuriyet'e bağlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çözümlenmeyen yol ve arsaları kamulaştırarak vatandaşların hizmetine açmaya devam ediyor. Belediye, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Jandarma lojmanlarının bulunduğu alanda arsa sıkıntısını giderdi.

Orhangazi'de ilk özel okul açılacak!

Orhangazili dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Düzce'de araziye 200 jandarma haciz işlemi yaptı!

Beyköy beldesinde 7 yıl önce imzaladığı senedi ödemediği iddia edilen arazi sahibinin taşınmazlarına 200 jandarma eşliğinde haciz işlemi yapıldı.Tahliye esnasında ev sakinleri, gözyaşlarını tutamadı.

Erzurum'da Palandöken Lojmanları bina onarımı işi ihale edilecek!

Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 9'uncu Korklığı Palandöken Lojmanları 2012-LOJ-BET-090, 025 VE 084 numaralı binaların çatı ve dış cephelerinin bakım onarımı işi ihale edilecek.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İzmir-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek!

İstanbul, İzmir karayolu arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli geçiş noktası Körfez Köprüsü'nün silüeti ortaya çıkmaya başladı.

Orhangazi'de kamulaştırma için 4 bina yıkıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kamulaştırma çalışmalarının sürdüğü Kaynarca caddesindeki 4 farklı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Binaların yaklaşık 330 bin TL bedelle kamulaştırması tamamlandı..

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısında imar planları görüşüldü!

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartman'da uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar oldu.

Orhangazi İmam-Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor!

Bursa Orhangazi Nadir Yolu üzerinde yapılmakta olan Yeni Orhangazi İmam-Hatip Lisesi İnşaatı'nda geri sayım sürüyor. Okul inşaatında son rötuşlar yapılıyor..

Orhangazi Şenocak Apartmanı'nda dönüşüm yapılacak mı?

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı yarın yapılacak. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartmanı'nda uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak.

Bursa Orhangazi'ye yeni mezarlık yapılacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Hamzalı yolunda yapılan yeni mezarlık alanındaki çalışmalarda sona gelindi. Girişinde bir tören alanı ve sosyal tesislerin de yer alacağı yeni mezarlık alanındaki çalışma yağışların sona ermesinden sonra hız kazandı.

orhangazi jandarma lojmanları Haberi

orhangazi jandarma lojmanları


Bursa Orhangazi Jandarma Komutanlığı, uzun yıllardır hizmet verdiği Cumhuriyet Alanı'ndaki binasını boşaltarak Muradiye Mahallesi'ndeki yeni yerine taşındı. İlçe merkezindeki Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait binayı boşaltan Orhangazi Jandarma Komutanlığı, eskisine göre çok daha büyük olan bir dönümlük hazine arsasına 1 milyon 750 bin liraya inşa edilen modern binada daha rahat hizmet veriyor. Yeni binada, 12 daireli lojman da bulunuyor. 



Olay...