01 / 05 / 2024

orion park örnek daire

orion park örnek daire

Orion Park Esenyurt ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Orion Park projesi 368 adet daire, 40 adet ticari birim ve 20 adet home ofisten oluşuyor

Orion Park örnek daire!

Orion Park örnek daire görüntüler haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl'i İnegöl'de yükselen proje 56 adet daire ve 5 adet işyerinden oluşuyor. Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL 'den başlıyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Nurol Park’ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor. Projede toplam 1512 adet daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Nurol Park konutlarında örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.Nurol Park’ta her detayı yüksek konfor düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Orion Park Prestige projesinin temeli atıldı!

Akdoru İnşaat firması tarafından yapım çalışmalarına başlanacak olan Orion Park Prestige sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri...

orion park örnek daire Haberi

orion park örnek daire

62 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Orion Park Esenyurt ödeme planına geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Orion Park projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yer alıyor. Orion Park Esenyurt toplam 368 adet daire, 40 adet ticari birim ve 20 adet home ofisten meydana geliyor.


Satış süreci devam eden Esenyurt Orion Park Evleri fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, bin 600 metrekare sosyal tesis gibi imkanlar bulunuyor.


Topkapı İnşaat imzası ile inşa edilen Orion Park Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 53 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor.


Orion Park Esenyurt ödeme planı!

Orion Park Esenyurt ödeme planı kapsamında...