03 / 05 / 2024

orka banyo modelleri

orka banyo modelleri

Yeni bir yıl daha geliyor, beraberinde yeni umutlar, coşkular ve heyecanlarla. Her yer yeni yılın canlılığını simgelercesine adeta kırmızıya bürünüyor... Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin...

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

Orka Holding Giresun’da 2. üretim tesisini faaliyete geçirdi!

Damat, Tween ve D’S Damat’ı bünyesinde barındıran Orka Holding, 2005 yılında ilk fabrikasını açtığı Giresun’da ikinci üretim tesisini 25 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirdi.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

TOKİ dar gelirliler için yeni finansman modelleri uygulayacak!

Emekliler ve yoksullara konut için TOKİ daha aktif olacak. “Sukuk” gibi yeni finansman modelleri devreye girecek.

Orka Life'da yaşam başlıyor!

Ocak ayında temeli atılan Orka, Mamikler ve Kavan İnşaatın ortak projesi olan Orka Life Evleri; Başiskele Yeşilyurt Mahallesi'nde hızla yükseliyor.

ORKA Cunda ile klasik tarzın modern yorumu!

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

orka banyo modelleri Haberi

orka banyo modelleri

Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin. ORKA® Banyo'nun  SILVERLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan KONAK, seramik lavabosu ile sunuluyor. Melamin üzeri ahşap kaplama gövdesi ile ve kıpkırmızı parlak lake kapakları ile daha da dayanıklı... Kullanılan lake boya, sararmaya karşı en yüksek dirence sahip olup, kolayca temizlenebilme özelliğine de sahip. Soft close çekmece ve kapaklar ile güvenlik ve sessizlik de unutulmuyor. IP44 normunda suya ve rutubete karşı korumalı LED aydınlatmalı gizli ışıklı aynası ile hem şık hem de güvenli ve uzun ömürlü. Boy dolabı ile banyoda her şey yerli yerinde. ORKA® KONAK sadelik ile canlılığı bir arada sunuyor. 


ORKA® Banyo, SİLVERLINE serisi ile sade çizgileri şık dokunuşlar ile harmanlıyor. En üst kalite malzemeyi birinci sınıf ahşapla...