28 / 04 / 2024

Orka Holding otel yatırımları

Orka Holding otel yatırımları

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding, butik otel yatırımları yapacak!

Damat, Tween, D'S Damat gibi markaları bulunan Orka Holding, sektörde 28 yılı geride bıraktı. 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu tarafından kurulan Orka'nın mağaza sayısı 180'i geçti...

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Perakendecilerden yüzde 50 kira indirimi ya da ciro bazlı kira talebi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ürün kanallarındaki değişikliği vurgualayarak AVM'lerde ortak bir genel gider standardı olmadığını kaydetti.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Orka Holding otel yatırımları Haberi

Orka Holding otel yatırımları

Orka Oteller Grubu, Fethiye'de İngiliz ortağı J&S Leisures ile hayata geçirdiği bölgenin en büyük tema parkı olma özelliğine sahip yatırımını hizmete açtı. Sabah'tan Dilan Kaya'nın haberine göre; Muğla'da bir ilk olan Orka World Theme Park'ın içerisinde Maya tapınağı, saraylar, restoranlar, tema konseptli birçok aktivite ve dükkânlar yer alıyor. İlk etabı hizmete giren projenin diğer etaplarında villalar, otel ve AVM'lerin yanı sıra başka temalar da bulunacak. Pandemi döneminde yatırımlarını hızlandırdıklarını söyleyen ORKA Hotels Genel Müdürü Ercan Torunoğulları, "Muğla bölgesi için yaptığımız tema park ve yeni dönemde yapılacak dört otelle birlikte toplamda 140 milyon euro yatırım planlamamız var. Ülkemize güvenimiz tam, yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. Bu projenin bölgenin tanıtımına da büyük katkıda bulunacağını söyleyen Torunoğulları, "Proje fikri ilk olarak 2012'de amcam...