01 / 05 / 2024

Orkun Ergüney Özak GYO

Orkun Ergüney Özak GYO

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Karacakaya Orman Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacakaya Orman Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Gölcük'e yeni hastane binası!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük'te yeni devlet hastane binasının temelinin yakın zamanda atılacağını belirtti

Kocaeli Şehir Hastanesi 2020'de tamamlanacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Cephanelik alanında 2015 yılında yapımına başlanan Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili olarak, "2020 yılında hastane inşaatı son bulacak" dedi.

Erzurum'a güneş enerji santrali kuruldu!

Erkal Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, 1 milyon euroluk yatırımla Erzurum'a güneş enerji santrali kurdu. Zafer Ergüney, elde ettiği enerjiyi TEDAŞ'a satmaya başladı.

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney ve Karamürsel Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Metin Balat, 2015 yılı Karamürsel Devlet Hastanesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi

Alikahya Devlet Hastanesi Ağustos'ta yeniden açılacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Kızılay Semt Polikliniğinin 2 aylık tadilatının ardından Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hizmetini merkeze taşıyacaklarını belirtti.

Orkun Ergüney Özak GYO Haberi

Orkun Ergüney Özak GYO

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölümü hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun 26 EKim 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Orkun Ergüney'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 26/10/2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay ARBAK 'ın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Orkun ERGÜNEY'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...