04 / 05 / 2024

orman ada projesi

orman ada projesi

İstanbul Zekeriyaköy ’de, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, uluslararası bilgi ve deneyime sahip uzmanlar ile “birlikte yaşam” konsepti çerçevesinde oluşturulan Ormanada ’da yaşam başladı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bergama Orman İşletmesi'nin gençleştirme projesi mecliste!

Bergama Orman İşletmesi tarafından gerçekleştirilen gençleştirme projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Beko, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Hong Kong'a 80 milyar dolarlık yapay ada projesi!

Hong Kong'da konut sorununu çözmek için yeni bir proje hayata geçirilmesi planlanıyor. Ülkeye 80 milyar dolarlık dünyanın en büyük yapay adası inşa edilecek.

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Yassıada, dünyaya demokrasi ve özgürlükler mesajı verecek!

Yassıada Projesi'ni hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Yassıada'nın yeni yapılanması ile tüm dünyaya demokrasi ve özgürlükler konusunda mesaj verilecek." şeklinde konuştu...

Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Arsa alanı 6 bin 723 metrekare olan Kuleli Evleri 5 Ada projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Proje 550 adet daireden meydana geliyor. Peki Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

orman ada projesi Haberi

orman ada projesi


Yaşamı keyfe dönüştürenler için tasarlanmış küçük sokakların ve yeşil alanların bir araya geldiği Ormanada, sosyal yaşam ve spor alanları ile canlı bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Zekeriyaköy’ün cazibe merkezi olmaya başlayan Ormanada’da; Starbucks, Jale Balcı’nın açtığı Lokanta Farina, MAC Fit ve Diba Kuaför gibi geniş yelpazede hizmetler sırayla kapılarını açıyor. Doğanın sadeliğini ve modern mimariyi sosyal ortamlarla birleştiren Ormanada, peyzaj yapısı ve dinginlik veren atmosferiyle alışılmışın dışında özgün bir proje olarak dikkat çekiyor. Kanyon Yönetim ve İşletme, 24 saat kesintisiz güvenlik çözümleri sunuluyor. Ormanada sakinleri, Mars Athletic Club farkıyla spor yaparak sağlıklı yaşamın tadını çıkarırken; açık ve kapalı havuzu, fonksiyonel egzersiz alanı, stüdyoları ve Nuspa’dan yaralanıyor. Ormanada içinde yer alan Macrocenter ile kolay, hızlı ve kaliteli alışveriş imkanı...