05 / 05 / 2024

orman ada teslim tarihi

orman ada teslim tarihi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy’deki projesi Ormanada, villa ve Sıra Evler adı verilen bahçe ve çatı dublekslerinde büyük fırsatlar sunuyor

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

Altın Orman teslim tarihi!

İzmir Bornova'da 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Altın Orman'da konutların yüzde 80’i deniz manzarasına sahip..

Altın Orman fiyat!

Gordion tarafından inşa edilen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Projede daireler 2020'de teslim edilmeye başlanacak..

Econ Garden 2020'de teslim! Yeni proje!

Econ Garden projesi Econ İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor.  2020 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin çatı katındaki havuzuyla Belgrad Ormanı ve İstanbul şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Gökorman'da orman haftasına özel fiyat avantajı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gökorman projesinde orman haftasına özel fiyat avantajı sunuluyor. Projede dairelerin 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi hedefleniyor..

Fenix Yapı Antalya'daki ada bazlı dönüşüm projesini tanıttı!

2019 Mart ayında teslim edilecek olan Antalya'nın özel sektör eliyle yapılan ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya halkını bugüne kadar hep özel projelerle buluşturduklarını söyledi.

orman ada teslim tarihi Haberi

orman ada teslim tarihi



Ormanada, İstanbul’un deprem hattından uzak köşelerinden biri olan Zekeriyaköy’de, dört bir yanı orman ve yeşil alanlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunuyor. Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nin bağlantısı olan Sarıyer- Çayırbaşı tünelinin açılması ile birlikte  yeni alternatif yollar, Ormanada’ya ulaşımı daha da kolaylaştırıyor.   


Ormanada’da yeni bir hayata başlamanın tam Sıra’sı!    


9 ay içinde yaşamın başlayacağı Sıra Evler’de  %1 KDV avantajlı ile %25 peşin, 60 ay vade ve 5 ara ödeme ile satışa çıkan bahçe ve çatı dubleksleri, 5.600 TL’den başlayan ödemeler ile sahiplerini bekliyor.  


ADIM ADIM ORMANADA


220 dönüm arazi: Zekeriyaköy’de “nefes alan” yemyeşil bir ada          

     

188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev        


Dört mevsim...