02 / 05 / 2024

Orman kadastrosu nerede yapılır

Orman kadastrosu nerede yapılır

Orman kadastrosu ve 2B uygulaması yapılacak alanlar, Orman Kadastrosu ve 2/B Uygulama Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Yönetmeliğe göre, bu alanlar kadastro müdürlükleri ile yapılacak çalışmalar neticesinde tanzim edilerek Bölge Müdürlüğü aracılığı bel

Zeray Dilasa Orman nerede? Dilasa Orman lokasyon bilgisi!

Zeray Dilasa Orman nerede sorusunun yanıtı ve Dilasa Orman lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Dilasa Orman projesinde 660 adet konut yer alıyor.

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Mesa Orman 2 nerede?

Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Mesa Orman 2 nerede? İşte Mesa Orman 2 detayları...

Altın Orman nerede?

38 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 blokta toplam 1.215 konut ve 7 dükkandan meydana gelen İzmir Altın Orman projesinde ilk etap satışları başladı..

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Resim İstanbul Orman'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri nerede?

Resim İstanbul Orman Sancaktepe nerede?

Resim İstanbul Orman Sancaktepe nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesinin arka cephesinde orman yer alıyor. Proje denize de 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. "Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Resim İstanbul Orman satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Resim İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Peki Resim İstanbul Orman satış ofisi nerede?

Orman kadastrosu alanındaki çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla orman kadastrosu alanındaki çalışmalar hızlandırıldı. Bu kapsamda, Genel Müdürlük orman kadastrosunun bitirilmesi için personeline yönelik eğitimler de düzenliyor.

Orman kadastrosu nerede yapılır Haberi

Orman kadastrosu nerede yapılır

Orman kadastrosu ve 2B uygulaması yapılacak alanlar!

Orman kadastrosu ve 2B uygulaması yapılacak alanlar, Orman Kadastrosu ve 2/B Uygulama Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Yönetmeliğe göre orman kadastrosu ve 2/B uygulaması yapılacak belde, mahalle ve köyler listesi mahalli kadastro müdürlükleri ile yapılacak çalışmalar neticesinde tanzim edilerek Bölge Müdürlüğü aracılığı ile her yıl en geç 15 Kasıma kadar Genel Müdürlüğe intikal ettiriliyor.


Orman kadastrosu ve 2B uygulaması ile ilgili diğer esaslar şu şekilde sıralanıyor:


Çalışma Alanlarının Tespiti ve İlanlar


Çalışma yapılacak belde, mahalle ve köylerin tespiti

MADDE 9 – (1) Orman kadastrosu ve 2/B uygulaması yapılacak belde, mahalle ve köyler listesi mahalli kadastro müdürlükleri ile yapılacak çalışmalar neticesinde tanzim edilerek Bölge Müdürlüğü aracılığı ile her yıl en geç 15 Kasıma kadar Genel Müdürlüğe intikal ettirilir. Bu listeler...