30 / 04 / 2024

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği resmi gazete

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği resmi gazete

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği 20 Eylül 2014 tarihinde 29125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, atama ve yer değiştirme işlemlerini kapsıyor. İşte Orman muhafaza memurları yönetmeliği tam metni..

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

Emekli ikramiyesiyle 6 yıl önce 2 araba ya da 1 ev alınıyordu: Şimdi ise ancak yarım araba alınabiliyor!

Memurların emekli olduktan sonra güvencesi olan emekli ikramiyesinde de değer kaybı yaşandı. 6 sene önce 2 araba ya da 1 ev alabilen ikramiye ile bugün ancak yarım araba alabilme imkanı var. İşte detaylar...

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Milyonların beklediği haber geldi! Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıntılar netleşti!

Memur ve memur emeklilerine ocak ayında yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa yükseldi.  Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıtılar netleşti. İşte ayrıntılar...

Memurların fazla mesai ücretine yüzde 87 zam!

Devlet memurlarının 5 lira 40 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda 10 lira 10 kuruşa çıkarılacak. İşte tüm detaylar...

Memurların çalışma saatleri azalacak mı?

Son zamanlarda milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiren mesai saatleri değişikliği gündemdeki yerini de koruyor. Kamu çalışanları ve memurların çalışma saatleri değişiyor mu? İşte merak edilen sorular...

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

En düşük emekli ve memur maaş zammını tek tek hesaplayarak açıkladı! Zam kesin dedi, tarih verdi! 49,46'lık ZAM KAPIDA..

Emeli ve memurların maaş zamlarında geri sayım başladı. Gözler 1 Ekim'de Meclis'e çevrilecek. Emekli ve memurların merakla beklediği zammın detaylarını SGK Uzmanı Emin Yılmaz değerlendirdi.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Memurlara son dakika seyyanen zam bombası! 2024'te 9 bin 360 TL seyyanen zam verilecek! Memurlar aman dikkat!

Memurlar, hem seyyanen zam hem toplu sözleşmeden kaynaklı zamlar konusunda yaşanan son dakika gelişmelerini merak ediyor. Memurların 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammı devam edecek mi? 2024'te kaç TL seyyanen zam olacak? İşte ayrıntılar... 

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği resmi gazete Haberi

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği resmi gazete

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği tam metni!

Orman muhafaza memurlarının atama ve yer değiştirme yönetmeliği 20 Eylül 2014 tarihinde 29125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, orman muhafaza memurlarının hizmet gerekleri esas alınarak atama ve yer değiştirme işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor.


YÖNETMELİK

Orman Genel Müdürlüğünden:


ORMAN MUHAFAZA MEMURLARININ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan orman muhafaza memurlarının hizmet gerekleri esas alınarak atama ve yer değiştirme işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.


Kapsam


MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a)...