18 / 05 / 2024

örnek ağaç revizyonu dilekçesi

örnek ağaç revizyonu dilekçesi

Ağaç revizyonu belgesinin alınabilmesi için ilk olarak bağlı olunan belediyenin imar ve şehircilik müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Örnek ağaç revizyonu dilekçesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Beytepe Yalova örnek daire ziyarete açıldı!

Yalova'da 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Ahes Misal İstanbul : İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projenin metrekaresi 5 bin 230 TL'den satılıyor.

Misal İstanbul projesi İstanbul'a misal, Türkiye'ye örnek olacak!

"İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!" sloganıyla satışa çıkarılan Ahes Misal İstanbul projesinde daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Piyalepaşa İstanbul sektöre örnek olacak!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un sektöre de örnek olması bekleniyor.

Adana Şambayadı'nın imar sorununa neşter!

Adana’nın 20 yıllık sorununa Büyükşehir ve Çukurova belediyeleri birlikte neşter vuruyor. Şambayadı bölgesinde 200 bin kişinin yaşayacağı, örnek çağdaş şehir için düğmeye basıldı.

örnek ağaç revizyonu dilekçesi Haberi

örnek ağaç revizyonu dilekçesi

Ağaç revizyonu dilekçesi!

Röperli krokiye göre mevcut ağaçların yerinde ölçülüp uygun ölçekte çizilmesi ile elde edilen ölçülü belgeye ağaç revizyonu deniyor. Söz konusu belgenin alınabilmesi için bağlı olunan belediyeye bir dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyor. Ağaç revizyonu dilekçe örneği aşağıda yer alıyor.



Örnek ağaç revizyonu dilekçesi..



.......... BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ






............. İlçesi ............. Mahallesi ............. sokak ............. pafta ............. ada ............. parsel sayılı yere ait ağaç revizyonunun yapılmasını bilgilerinize arz ederim.





EK: İmar durumu

Tapu

Çap

Röperli kroki




İsim Soyisim

Tarih

İmza

..............



Adres: .............





Işıl Seren...