05 / 05 / 2024

örnek Apartman risk değerlendirmesi belgesi

örnek Apartman risk değerlendirmesi belgesi

Apartman risk değerlendirmesi belgesi, apartmanı teftiş eden iş müfettişleri istendiğinde gösterilecektir. Gerektiğinde bir örneği iş müfettişine verilecektir. Peki Apartman risk değerlendirmesi belgesi nasıl hazırlanır? İşte yanıtı...

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Apartman yöneticisi hakkında suç duyurusu!

Apartman yönetimine seçilen yönetici, kat maliklerine karşı aynen bir vekil gibi sorumlu oluyor. Mevcut yükümlülüklerini yerine getirmeyen apartman yöneticisi hakkında suç duyurusu yapılabiliyor. İşte örnek davalar..

Apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Risk değerlendirmesi; apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin önlenmesi çalışmaları olarak karşımıza çıkıyor. İşte, apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Apartman risk analizi cezası nedir?

6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanunu gereğince 1 çalışanı dahi olan tüm iş yerlerinin risk analizi yapmaları gerekiyor. Peki, apartman risk analizi cezası nedir?

Apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü!

Risk analizi, meydana gelebilecek riskleri önceden tespit ederek, risklere sebebiyet veren durumları ortadan kaldırıcı önlemler almak için yapılıyor. Peki, apartman yöneticisi risk değerlendirmesi yükümlülüğü nedir?

Apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

Risk değerlendirmesi kapsamında apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebebilecek tehlikeler belirlenerek gerekli önlemler alınıyor. Peki, apartmanda risk değerlendirmesi nasıl yapılır? Apartman risk değerlendirmesi...

Apartman acil durum planı nedir?

1 Ocak 2013′ten itibaren, çalışanı bulunan apartmanlarda risk analizi yapılması zorunlu oluyor. Çalışanların güvenliğinin sağlanması için apartman acil durum planı gerekli oluyor. Peki, apartman acil durum planı nedir, nasıl hazırlanır?

Apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının bulunması yeterli oluyor. Çalışanların güvenliği için apartman acil durum planının hazırlanması gerekiyor. Peki, apartman acil durum planı nasıl hazırlanır?

Apartman yönetiminde risk analizi!

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanların 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yaptırması zorunlu hale getirildi. Peki, Apartman yönetiminde risk analizi nasıl yapılır?

Apartman risk analizi örneği!

Apartman çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama ve geliştirme amacı ile iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk analizi yaptırılıyor. Peki apartman risk analizi nasıl yapılır? Apartman risk analizi örneği!

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kartal Kurtuluş Apartmanı'nın temeli atıldı!

Yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü halkla birlikte gerçekleştirerek diğer belediyelere örnek olan Kartal Belediyesi, Türkiye’de “Yerinde ve Paylaşımsız Dönüşüm”ün ilk temsilcisi olan Kurtuluş Apartmanı’nın temelini attı.

Kartal Kurtuluş Apartmanı'nın temeli yarın atılıyor!

Kartal Belediyesi, vatandaşların desteğiyle gerçekleştirdiği yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. Kartal Kurtuluş Apartmanı'nın temeli yarın atılıyor. Proje, 18 daire ve 2 dükkandan oluşuyor.

örnek Apartman risk değerlendirmesi belgesi Haberi

örnek Apartman risk değerlendirmesi belgesi

Apartman risk değerlendirmesi belgesi!

Apartman risk değerlendirmesi belgesi, apartmanı teftiş eden iş müfettişleri istendiğinde gösterilecektir. Gerektiğinde bir örneği iş müfettişine verilecektir. Peki Apartman risk değerlendirmesi belgesi nasıl hazırlanır, diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Apartman risk değerlendirmesi belgesi örneği..


Apartmanın adı:  ………Apartmanı

İşverenin adı:  ………Apartmanı Kat Malikleri

Apartmanın adresi:  ……… ……… ……… ……… ………Ankara

Risk değerlendirmesinde görev alan iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi olanların adı soyadı ve Bakanlıkça verilmiş belge bilgileri: ………


Risk değerlendirmesine katılan bütün şahısların ad soyadı ve unvanları:

……… ……… ……… ……… ……… ……… ……… ………

Yönetici Yönetici Yrd. Kat Maliki Kapıcı


Risk değerlendirilmesinin gerçekleştirildiği tarih : ………/ ………/2014


Risk değerlendirilmesinin geçerlilik tarihi: ………/ ………/2014 tarihinden itibaren 6 yıl


Belirlenen tehlike kaynakları ile tehlikeler: Tabloda gösterilmiştir.


Tespit edilen riskler: Tabloda gösterilmiştir.


Tespit edilen risklerin önem ve öncelik sırasını da içeren analiz sonuçları:

………...