02 / 05 / 2024

örnek kot kesit dilekçesi

örnek kot kesit dilekçesi

İmar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye olan kot kesit belgesi dilekçe ile alınabiliyor. İşte kot kesit dilekçe örneği..

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.

Kot kesit dilekçe örneği!

İmar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye olan kot kesit belgesi dilekçe ile alınabiliyor. İşte kot kesit dilekçe örneği..

Kot kesit nereden alınır?

Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifi tarafından hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye deniyor. Peki, kot kesit belgesi nereden alınır?

Kot kesit rölevesi nedir?

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlamadan önce belediyeye giderek temin edilmesi gereken belgeler arasında kot kesit rölevesi de bulunuyor. Peki, kot kesit rölevesi nedir? İşte kot kesit rölevesi..

Kot kesit nedir?

Bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlamadan önce belediyeye giderek temin edilmesi gereken birtakım belgeler arasında kot kesit belgesi de bulunuyor. Peki kot kesit nedir? Kot kesit belgesi nasıl alınır?

Kot kesit belgesi nedir?

İnşaata başlamadan önce yapılması gereken işlemler arasında kot kesit belgesi de yar alıyor. Peki söz konusu kot kesit belgesi nedir? Nasıl ve nereden alınır? Yanıtı haberimizde...

Kristal Şehir Beylikdüzü örnek daire!

Toplam 4 bin 588 adet dairenin yer aldığı Kristal Şehir Beylikdüzü örnek daire fiyatı 176 bin TL'den başlıyor...

Evostar örnek daire!

Stüdyo dairelerin 110 bin liradan satışa sunulduğu Evostar örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Ataşehir Varyap Meridian örnek daire!

Konut satışlarının devam ettiği Ataşehir Varyap Meridian örnek daire görüntüleri projenin iç mekanlarını incelemek isteyenler için haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Modern Collection örnek daire!

Güncel konut fiyatlarının 106 bin 400 TL'den başladığı Dumankaya Modern Collection örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Brandium Ataşehir örnek daire!

Toplamda 1.150 adet dairenin satışa sunulduğu Brandium Ataşehir örnek daire görselleri projenin iç mekanlarını incelemek isteyenler için haberimizde yayınlanıyor...

İhlas Kristal Evleri örnek daire!

Daire fiyatlarının 176 bin liradan başlangıç gösterdiği İhlas Kristal evleri örnek daire görselleri ve fiyatları haberimizin içinde yer alıyor...

Vazo Kule örnek daire!

Toplam 289 adet rezidans dairenin yer aldığı Vazo Kule örnek daire görselleri henüz yayınlanmadı. Projedeki dairelerin fiyatları 260 bin liradan başlıyor...

örnek kot kesit dilekçesi Haberi

örnek kot kesit dilekçesi

Kot kesit dilekçe örneği!

Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye deniyor.


Kot kesit belgesinin alınabilmesi için, belediyeye gerekli olan belgeler ve bir dilekçe ile müracaat edilmesi gerekiyor.


Kot kesit için gerekli olan belgeler arasında; Tapu, harita örneği, aplikasyon, imar durum belgesi yer alıyor. Kot kesit dilekçe örneği aşağıda yer alıyor:


Kot kesit belgesi dilekçesi..


………………………… BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

……………(ŞEHİR)



İlçemiz ………………………… Mahallesi ……… Pafta, ……… Ada, ………… Parselin kot kesit krokisinin tanzim edilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.



Saygılarımla,

 …… /…… /……



AD-SOYAD


ADRES:

…………………………………………

…………………………………………

…………………………………………



EK: 

.............


Kot kesit nedir?



Işıl Seren...