03 / 05 / 2024

Örnek Metal Manisa fabrikası nerede

Örnek Metal Manisa fabrikası nerede

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Örnek tarafından Büyükçekmece'de kuruldu.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Manisa'ya 5 bin 500 konut inşa edecek!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ''Bu proje TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri. 3 bin konut yapmaya niyet ettik. Sonra 5 bine çıktı, en sonunda da 5 bin 500 oldu. Hiç evi olmayan, alt gelir grubuna yönelik bir proje'' dedi.

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları Türkiye'ye örnek!

Manisa'da adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Toplu konut projemiz, TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri konumunda" dedi.

Manisa Muradiye Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Manisa'da yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplu açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor komleksinin güzel bir örnek olduğunu belirtti.

Ontan Manisa Projesi'nin örnek dairesi hazır!

Ontan Manisa, ilk örnek dairesini Manisalılarla buluşturdu Ontan İnşaat, Ontan Manisa Projesi'nin yoğun ilgi gören lansman organizasyonu ile örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu.

Ontan İnşaat'tan Manisa'ya 130 dairelik proje!

Ontan İnşaat, Ontan Manisa projesinin örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.

Mamak'taki kentsel dönüşüm Manisa'ya örnek oldu!

Manisa’nın metropol ilçelerinden Yunusemre’nin temel sorunlarından şehir merkezinin yokluğu ve riskli yapıların mevcut durumu sorunlarını aşmaya yönelik YUKA, “Kentsel Dönüşüm ve Kent Dokusuna Katkıları Çalıştayı” düzenledi.

Manisa Hafsa Sultan 276 hanenin isteğine göre yenilenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyenin Hafsa Sultan Mahallesindeki iki adada yapacağı örnek yerinde dönüşüm projesi için vatandaşlarla görüşmeler hızla devam ediyor.

Örnek Metal'in yeni tesisi Manisa'da kurulacak!

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü.

Örnek Metal Manisa fabrikası 2016 yılında faaliyete geçecek!

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü.

Örnek Metal Manisa fabrikası nerede Haberi

Örnek Metal Manisa fabrikası nerede

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü. Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi Genel Müdürü Hakan Örnekoğlu, Manisa Muradiye'de 2016 yılında faaliyete geçmesi planlanan tesis çalışmalarının bulunduğunu açıkladı. Burada mevcut tesislerinin en az iki katı büyüklüğünde bir tesis düşündüklerini söyleyen Örnekoğlu, "Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, arsa maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden devletin TOKİ eliyle sanayi tesisleri kurabilir ve uzun süreli kiralama yoluna gidebilir" önerisinde bulundu. 


Örnek Metal'in, Manisa'da yeni bir tesis kurarak, üretim faaliyetlerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hakan Örnekoğlu, Muradiye Sanayi Bölgesi'nde 6 bin 500 metrekare arsa...