03 / 05 / 2024

 Örnektepe mahalle evi

 Örnektepe mahalle evi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum!

14 milyon 959 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Örnektepe Sütlüce 1. etapta konut, ticaret, cami ve kültür evi inşa edilecek. Peki, Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum ne?

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Akdeniz Belediyesi'nden 7 ayrı yere mahalle evi!

Akdeniz Belediyesi mahalle ve taziye evlerinin sayısını artırıyor. Vatandaşların talebi üzerine 7 ayrı yerde mahalle evi ve taziye evi yapılıyor. 

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

 Örnektepe mahalle evi Haberi

 Örnektepe mahalle evi

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun komşuluk ve mahalle kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Mahalle Evi’nin ilk ikisi Örnektepe ve Karagümrük Sulukule'de törenle açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; açılış törenine İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, İBB Meclis üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

ÇAĞLAR: "İSTANBUL’DA FIRSAT EŞİTSİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAYI AMAÇLIYORUZ" 

Örnektepe ve Sulukule Mahalle Evi'nin açılış töreninde konuşan İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, "Kadıköy’de yaşayan bir çocukla Şirinevler ve Bağcılar’da yaşayan bir çocuğa eşit fırsat ve imkanlar sunabilmek amacı ve sorumluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’da fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak amacıyla her türlü modern altyapı ve donanıma sahip bu evleri hizmete...