01 / 05 / 2024

örnektepe zemin kayma

örnektepe zemin kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı. Vatandaşlar Demircan'a hasarı söyledi...

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Evka-5 TOKİ konutlarında kayma yok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İzmir'in Çiğli ilçesinde kayma tehlikesi bulunduğu iddia edilen TOKİ konutlarındaki inceleme sonucu boşaltmayı gerektirecek durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi, M. Mustafa Haliloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Altıntaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Bursa Timsah Arena'da zemin çalışmaları başladı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Tribün inşaatı tamamlanan ve koltukları dizilen Timsah Arena'da zemin çalışmaları da başladı.

Örnektepe Proje İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örnektepe Proje İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhammet Şuheyp Mendi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da kuruldu.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak!

VODAFONE Arenada sona yaklaşılıyor. Yönetimin her fırsatta yeni sezona yetişeceğini söylediği statta önemli bir aşama yaklaşıyor. Çatı inşaatı devam eden Arena'nın zemin çalışmalarına mayıs ayı sonunda başlanacak.

Güngören zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Güngören Merkez Mahallesi, Zemin Altı Katlı Otopark, Zemin Üstü Yeşil Alan (Park) amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Japonlar Kocaeli'nde zemin incelemesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Müdürlüğü ve Başbakanlık AFAD misafiri olarak gelen Tokyo Teknoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Hiroki Yamanaka deprem istasyonlarını inceledi.

Ataşehir İçerenköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İBB tarafından İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 797 ada 3 parselin zemin altı katlı otopark alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

örnektepe zemin kayma Haberi

örnektepe zemin kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı.


Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Beyoğlu Belediyesi Baş­kan Vekili Arif Köklü, Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk de katıldı.


Toplantıda, Boğaziçi Üniversitesi’nin mahalledeki kaymanın devam edip etmediği ve sebeplerini tespit etmek için 2 sondaj çalışması yaptığı, raporlarının bir hafta içerisinde geleceği ve Belediye’nin de 10 gün içerisinde mahalle ile ilgili karar vereceği belirtildi.


Mahalle sakinleri toplantıda otelin sahibi olduğu şirketin hükümet tarafından desteklendiği iddialarını dile getirdi. Firmanın sahiplerini tanımadığını dile ge­tiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, evlerindeki çatlaklara çözüm bekleyen vatandaşları Allah’a havale etti.


AKP'de Örnektepe çatladı

Demircan, “Cenab-ı Allah getiriyor, bu da bir imtihan....