18 / 05 / 2024

Orta Asya ulaşım

Orta Asya ulaşım

Orta Asya'yı Çin'e bağlayan demir yolu ulaşım ağının teknik ve finansman çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi...

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Coca Cola Orta Asya'da 250 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde Orta Asya'ya 250 milyon dolarlık yatırıma hazırlanan Coca-Cola, Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na sponsor oldu..

Pendik Oto World Asya ulaşım!

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor. Pendik Oto World Asya ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kağıthane Kampüs Ofis ulaşım!

Kağıthane Kampüs Ofis ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesinde orta ofislerin alanları 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı...

Antonio Huertas: Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

Mapfre Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyor!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO' suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, "Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz" dedi..

SmartSoft Hindistan’ın ulaşım projelerinde danışmanlık hizmeti verecek!

Cardtek Group şirketlerinden SmartSoft geçtiğimiz, aylarda Asya’nın Silikon Vadisi olarak bilinen Hindistan’ın Bangalore şehrindeki 8 milyon yolcunun ulaşımını ön ödemeli kartla yapmalarını sağlayan projeyi başlatmıştı.

Ant Asya Rezidans Residence ulaşım!

Ant Asya Rezidans Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. 42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesinde 1+1 daireler 74 metrekare, 2+1 daireler 110 metrekare alanlarla dizayn edildi

Orta Asya ülkelerine meteorolojik uydu verisi sağlanacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve de Avrupa Meteoroloji Uyduları İşletme Teşkilatı tarafından 2011 yılında ilk adımları atılan Orta Asya Ülkelerine Meteorolojik Uydu Verisi Sağlama Projesi tamamlandı.

Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri!

2014 Aralık'ta teslimlerinin gerçekleştirileceği ve Has Şirketler Grubu tarafından konumlandırılan Pendik Oto World Asya ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Pendik Oto World Asya telefon numarası 0 216 392 22 22 olarak belirlendi.

Mehmet Özhaseki ulaşım planını açıkladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bir basın toplantısı yaparak Kent İçi Ulaşım Master Planını açıkladı. Kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Özhaseki, trafiğin bu projelerle rahatlayacağını kaydetti...

Orta Asya ulaşım Haberi

Orta Asya ulaşım
Orta Asya'yı Çin'e bağlayacak olan stratejik "Çin-Kırgızistan-Özbekistan" demiryolu ağının teknik ve finansman çalışmalarında sona gelindiği bildirildi. Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre yolun inşaat çalışmalarına ise müzakerelerden sonra...