05 / 05 / 2024

orta doğulu yatırımcılar

orta doğulu yatırımcılar

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul konferansı Türkiye GRI’da eş-başkanlığını Dr. Rıza Kadılar’ın yaptığı “Türk gayrimenkul pazarında Orta Doğulu Yatırımcılar” konulu panel, konferansın en yüksek ilgi uyandıran oturumlarından birisi oldu.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

Altın fiyatları için analistler bu yılın sonlarına doğru yükseliş beklerken gümüşün altını sollayacağını belirterek peş peşe açıklama yapıp tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

Gümüş fiyatları yatırımcıları dikkat! Gümüş küllerinden doğuyor! İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarını gören yatırımcılar kuyumculara koştu! Altın almak için uygun zaman mı?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatay seviyelerde işlem görüyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar altın fiyatlarındaki bu seviyeleri fırsat bilerek, ''Altın alınmalı mı? Altın almak için doğru zaman mı? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

orta doğulu yatırımcılar Haberi

orta doğulu yatırımcılar


1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini bir araya getiren, Global Real Estate Institute (GRI) konferansları, samimi bir formata sahip networking toplantıları olarak düzenleniyor. Bu sene ülkemizde 5. defa yapılan ve katılan herkesin aktif olarak söz aldığı interaktif oturumların bulunduğu konferansta 200’ün üzerinde sektörün lideri katılımcı, kendilerini ilgilendiren oturumlarda yer alıp fikir alışverişi yaparak Türkiye ve bölgedeki yatırım fırsatlarını tartıştı.



Konferans bünyesinde “Middle Eastern Investors in Turkey - is it exciting or just safer?” başlıklı oturumda yurtdışı yatırımcıların gözünden ülkemizin bulunduğu konum ve mevcut fırsatlar konusu masaya yatırıldı. 9 Ocak Çarşamba öğleden sonra gerçekleşen oturuma Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan gibi ülkelerin önde gelen yatırımcıları ile birlikte ülkemizden Dr. Rıza Kadılar görüşleriyle katkıda bulundu.


Dünyanın her ülkesinden binlerce...