29 / 04 / 2024

Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu açıldı mı

Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu açıldı mı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Döşemealtı'na yeni meydan geliyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahalle'de devam eden kent meydanı ve çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Tuzla'da 14.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Orta Mahalle'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve LPG İstasyon Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 14 milyon 617 bin 593 TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli Orta Mahalle Camii’ne çelik minare inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı.

Hanımkız Konağı Otel açıldı!

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve yeni açılarak faaliyete geçen Hanımkız Konağı Otele hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nin Açılış töreninde konuşan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Haluk İpek, kendisinin de Suluovalı olduğunu, ilçeye modern mekanlar kazandırılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Suluova'daki metruk binalar yıkılıyor!

Suluova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından tespiti yapılarak raporlanan Orta Mahalle Hacı Molla Caddesi ve Bir Eylül Mahallesi hamam çevresinde bulunan metruk yapıların yıkım çalışması devam ediyor.

İzmir Özdere Orta Mahallesin'de sorunlu yollar yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle'de ki sorunlu yollar yenilendi. Yenileme kapsamında 3 kilometrelik yolda yama ve sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu açıldı mı Haberi

Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu açıldı mı


Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Akçan, belediye tarafından Orta Mahalle'de yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. 

Adapazarı Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de toplam 8 bin 250 metrekare alanda yaptırılan okul inşaatı yüzde 50 seviyesine geldi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak. 

Açık ve kapalı spor salonu olmak üzere iki adet spor salonunun yapılacağı okul-, da, çatı katında yemekhane ve konferans salonu bulunuyor. Depreme dayanıklı olarak yaptırılan okulda inşaatının zemin katında şartnameye uygun deprem sığmak odası da bulunacak. 

Depremden sonra yapıları prefabrik okullann kaldırılıp yerine kalıcı okulların yapılmasına belediye olarak katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, okul inşaatının önümüzdeki eğitim ve öğretim...