15 / 05 / 2024

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş.

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş.

Global Liman İşletmeleri, Antalya Limanı'nın tamamını satın almak üzere sözleşme imzaladı

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu Group Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin peşinatları 4 bin 288 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Diyarbakır Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek!

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen “Devam eden kamu Yatırımları Lansmanı” toplantısına katıldı. Yılmaz: Diyarbakır hem bölgenin hem de Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek." dedi.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık!

Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen projede 2+1 daireler için 4 bin 288 TL peşinat veriliyor. Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Diyarbakır'da Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı açıldı!

TÜYAP tarafından organize edilen ve 7.kez düzenlenen Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Avrupa İş Adamları Birliği fuara yoğun katılım gösterdi.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleşti!

Diyarbakır'da, TÜYAP tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

Diyarbakır'da bugün Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı açılacak. TÜYAP öncülüğünde bugün açılacak olan Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın programı düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş. Haberi

Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş.

Global Liman İşletmeleri, Çelebi Holding ve Antmarin ortaklığı Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yönetilen Antalya Limanı'nın tamamının Global Liman İşletmeleri tarafından devralınması konusunda anlaşma imzalandı.

Global Liman İşletmeleri'nin iştiraki olduğu Global Yatırım Holding, 5 Mart 2010 tarihinde İMKB'ye gönderdiği açıklamada, yüzde 40 oranında hissedarı olduğu Antalya Limanı'nda, diğer ortakların sahibi oldukları yüzde 60'lık hissenin Global Liman İşletmeleri tarafından devralınması veya yüzde 40'lık Global hisse'sinin devredilmesi konusunda görüşmelere başladığını bildirmişti. 27.03.2010 Cumartesi günü İMKB'ye gönderilen açıklamada görüşmelerin, yüzde 60 lık hisselerin devralınması yönünde olumlu sonuçlanarak, anlaşma şartlarına göre Global'in satın alma çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Çelebi Holding ve Antmarin'in sahip olduğu yüzde 60 hissenin tamamının devralınmasına ilişkin olarak Global Liman İşletmeleri tarafından, Rekabet Kurumu başta olmak üzere diğer...