30 / 04 / 2024

Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı

Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı

Ortadoğu İnşaat Fuarı ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı bugün Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor. 20 Nisan'da sona erecek 2 fuarda 100 firma stand açıyor.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına tüm projeleriyle katıldı!

Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup konut projelerinde tarihi fırsat!

Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Ortadoğulu Avrupa vatandaşları Marmaris'ten ev alıyor!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, son yıllarda Avrupa'da artan İslam karşıtlığı nedeniyle bu ülkelerde yaşayan Ortadoğu kökenli vatandaşların konut için Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Diyarbakır Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek!

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen “Devam eden kamu Yatırımları Lansmanı” toplantısına katıldı. Yılmaz: Diyarbakır hem bölgenin hem de Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek." dedi.

Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı Haberi

Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı


Ortadoğu İnşaat Fuarı ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı bugün Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor. 20 Nisan'da sona erecek 2 fuarda 100 firma stand açıyor. Tüyap Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 2 fuara bu yıl 25 binden fazla ziyaretçi beklediklerini belirterek "Fuarlarımıza Suudi Arabistan, Irak, İran ve Suriye'den de alım heyetleri katılacak" dedi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Celalattin Birtane de Tüyap ve kent bileşenleri ile yapılan fuarlara ek olarak bir de turizm fuarı yapılması gerektiğini...