29 / 04 / 2024

Ortadoğu kampanyası 2016

Ortadoğu kampanyası 2016

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Resim İstanbul Nefes'te 10 yıl 0.70 vade oranı uygulanıyor.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları 818 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat fırsatı bulunan projede yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor...

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup Tarihi Fırsat kampanyası devam ediyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup projelerinde peşin alımda net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı sürüyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı bulunuyor.

Ortadoğu Grup'ta tarihi fırsat! Net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kampanya dahilinde nakitte net yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup tarihi kampanyasını Ekim ayına kadar uzattı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Ortadoğu Grup'tan nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu kampanyası 2016 Haberi

Ortadoğu kampanyası 2016

Ortadoğu Grup kampanyası hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul Nefes, Zekeriyaköy’deki Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Eyüp’teki Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı uzatma kararı aldı.


Kampanya kapsamında  Ortadoğu Grup  tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor. Sancaktepe’de 1.394 konuttan oluşan Resim İstanbul Nefes projesinde ise konutlar, bu kampanyaya ilave olarak, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi vade oranı ile tüketiciye sunuluyor. 


Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük...