07 / 05 / 2024

ortadoğuda gezilecek yerler

ortadoğuda gezilecek yerler

Türkiye'de yaşanan toplumsal olaylar ve de Ortadoğu'da meydana gelen karışıklıklar, Türk turizmini olumsuz yönde etkilerken, Türkiye Avrupa'nın en düşük doluluk oranına sahip ikinci ülkesi oldu...

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

Ramazan Bingöl: Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmiyor!

Ramazan Bingöl Et Lokantası sahibi Ramazan Bingöl, Türkiye genelinde ülke kalkınmasına katkıda bulunan Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmediğini söyledi. Bingöl ' Restoranlara karşı da oldukça cömertler. Özellikle de bahşiş konusunda” dedi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor!

81 bin 443 metrekare arsa alanına sahip olan Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı'na katıldı!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak Fuarı'na katıldı. Mavi ve yeşilin buluştuğu Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy 106 konuttan oluşuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Fikirtepe'de yeni projeye hazırlanıyor!

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı!

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı. Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

İran, Ortadoğu'nun en büyük doğalgaz depolama tesisini açtı!

Horasan Rezevi eyaleti sınırları içinde inşa edilen ve Ortadoğu'nun en büyük sıvılaştırılmış doğalgaz depolama tesisi olduğu belirtilen “Şurice D” tesisi, İran Enerji Bakanı Bicen Namdar Zengene’nin katıldığı törenle hizmete açıldı...

İBB mezarlık, tarihi yerler ve park bahçelerin onarımını ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini 8 Ekim'de yapacak.

ortadoğuda gezilecek yerler Haberi

ortadoğuda gezilecek yerler


Türkiye'de yaşanan toplumsal olaylar ve Ortadoğu'daki karışıklıklar, Türk turizmini olumsuz yönde etkilerken, Türkiye Avrupa'nın en düşük doluluk oranına sahip ikinci ülkesi oldu. Protesto eylemlerinin otellere zararının 13 milyon Avro'yu aştığı bildirildi. Öte yandan gerilemeye karşın yine de Türkiye açısından sevindirici gelişmeler de yaşandı. Türk turizminin lokomotif şehirlerinden İstanbul'da ekim ayında, otel doluluk oranları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0,6 artış göstererek yüzde 67,6 olarak gerçekleşti. 


2013 yılı ile karşılaştırıldığında ise kısmi bir gerileme yaşandı. İstanbul'da 2013 yılının aynı ayında bu oran yüzde 67.2 olmuştu. İstanbul'da ortalama günlük satılan oda bedeli de 152.5 Avro olarak gerçekleşti ve 2013'e göre yüzde 3,9'luk bir düşüş gösterdi. Ocak-ekim döneminde ise İstanbul'da doluluk oranları yüzde 67,8'den yüzde 65,8'e, günlük satılan oda bedeli de...