05 / 05 / 2024

ÖRTAŞ TURİZM İNŞAAT adres

ÖRTAŞ TURİZM İNŞAAT adres

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nalan Kale imzasıyla kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Kadiray Lojistik İnşaat Tekstil Tur Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiray Lojistik İnşaat Tekstil Tur Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İpek Marhan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

ÖRTAŞ TURİZM İNŞAAT adres Haberi

ÖRTAŞ TURİZM İNŞAAT adres

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nalan Kale imzasıyla kuruldu. 

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; ENERJİ a.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. b.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c.Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. d.Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların...