05 / 05 / 2024

Orton İnşaat Hill Kartal nerede

Orton İnşaat Hill Kartal nerede

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill basın toplantısı 1 Haziran'da!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Dora Hill 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Kumandaveren tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Mollaahmetoğlu ve Necati Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı. My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak.

Kameroğlu İnşaat Metrohome'da ön talep süreci devam ediyor!

Kameroğlu İnşaat, Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin ardından Beylikdüzü'nde Metrohome adındaki projeye başlıyor. 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome, adını metro ve metrobüse yakınlığından alıyor

Hill Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hill Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sarıyer Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 3.Caddesi, Aynı Sefa Sokak'ta kuruldu.

Orton İnşaat Hill Kartal nerede?

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri!

Kameroğlu İnşaat Pelican Hill Ihlamur Evleri İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villadan oluşan projenin2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Orton İnşaat Hill Kartal nerede Haberi

Orton İnşaat Hill Kartal nerede


İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da Hürriyet Mahallesi'nde yükselen Hill Kartal projesi Orton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor.


Hill Kartal Evleri rpojesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerine yer veriliyor. Hill Kartal projesinde dairelerin alanları 77,61 metrekare ile 175.84  metrekare arasında değişiyor.


Hill Kartal projesi, Hürriyet Mahallesi'nde Kadirli Camii'nin karşısında yer alıyor. Orton İnşaat, 11 Aralık 2014'te Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat’ın patronları Hikmet Alma, Yakup İskurt ve Ahmet Kılıç tarafından kuruldu.




Hill Kartal adres: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Telefon: 444 90 61 

Web: www.hillkartal.com

Gülcihan...