20 / 05 / 2024

Oryapark 2015 yaz kampanyası

Oryapark 2015 yaz kampanyası

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

İzmir emlak piyasası, 2016 yazına umutlu giriyor!

2015 yazında yaşanan seçim süreci ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen İzmir emlak piyasası bu yıldan umutlu...

Başbakan Yıldırım İzmir’de konut sektörünü hareketlendirecek!

2015 yazında yaşanan seçim süreci ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen İzmir emlak piyasası, 2016 yazına umutlu giriyor.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı.

Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akiş GYO 2015 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklama göre 2015 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Kağıthane'de 2015'te 3.512 yazılı imar durumu hazırlandı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç müdürlük ziyaretleri kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğünü ziyaret etti, toplantıda, 2015 yılı içinde toplam 3512 adet yazılı imar durumu hazırlandığı belirtildi.

Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı.

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

Oryapark 2015 yaz kampanyası Haberi

Oryapark 2015 yaz kampanyası

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:


Birinci ödeme planında;  

Tamamı peşin ödemelerde %8’ lik indirim avantajı sağlanıyor.

İkinci ödeme planında;  Sıfır peşinat ve aylık 3.411.- TL den başlayan taksitlerle 120 aya kadar kredi seçenekleri var.

Üçüncü ödeme planında ise; %50 peşin ödemede, kalan % 50’ lik miktar teslime kadar ertelenebiliyor.


İnsanlara mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sunma vizyonuyla yola çıkan ORYAPARK İstanbul, Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde yükseliyor. Sunduğu konfor ve hizmet farkının yanı sıra mimari özellikleri ve özenli peyzajıyla da dikkat çekiyor. 

ORYAPARK, Küçüksu Caddesinde yer alan prestijli konumu ile tüm dairelerinden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu bir proje. Yapımı tamamlanmak üzere olan ORYAPARK;...