27 / 04 / 2024

oryataş inşaat Oryapark İstanbul

oryataş inşaat Oryapark İstanbul

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim!

Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Ofis, konut, alışveriş alanları ve otelden meydana gelen projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları!

526 daireden meydana gelen Oryataş İnşaat Oryapark satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark projesinde 60 aya varan 0 faizle!

36 katlı 2 kuleden meydana gelen Oryapark projesinde 526 daire yer alıyor. Projede teslilerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları!

Oryataş İnşaat Oryapark ev fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Ümraniye'de yer alan Oryapark Evleri projesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapabilabiliyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 satış günü!

Oryataş İnşaat Oryapark 203 satış günü 6 Nisan Pazartesi olarak planlandı. Toplam 526 adet daireden oluşan proje İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü!

Oryataş İnşaat Oryapark 203 lansman günü 6 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. Daire teslimlerinin Aralık 2016 yılında gerçekleşeceği projede toplam 526 adet daire yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark 203 nerede?

Oryataş İnşaat Oryapark 203 projesi parsel numarası nedeniye ismini almıştır. Toplam 526 adet daire, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan proje 6 Nisan Pazartesi günü satışa çıkacak.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Oryataş İnşaat'ın acı günü! Mert Taş vefat etti!

Oryataş İnşaat Proje Müdürü Yüksek Mimar Mert Taş vefat etti. Mert Taş 'ın vefatı için Oryataş İnşaat ve Ticaret A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı...

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi açıldı!

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi, Aykut Bakay Şube Müdürlüğü'nde 195 milyon TL'lik sermaye ile 11 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye'de yer alan arsasından görüntüler!

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye'de hayata geçireceği yeni projesinin arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

oryataş inşaat Oryapark İstanbul Haberi

oryataş inşaat Oryapark İstanbul

Toplam 526 adet dairenin yer aldığı Oryapark İstanbul Konutları İstanbul Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde inşa ediliyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.


Oryapark İstanbul Ümraniye Evleri teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 6 Nisan'da satışa çıkacak olan proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor. 


Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları parsel numarası sebebiyle 203 Residence ismini alıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede ofis, otel, rezidans ve alışveriş alanları bulunuyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanı ve alışveriş alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Oryapark İstanbul...