03 / 05 / 2024

OSB yönetim kurulunun seçilmesi

OSB yönetim kurulunun seçilmesi

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

5 maddede yönetim kurulunun hesap verme zorunluluğu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "yönetim kurulunun hesap verme zorunluluğu" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

6 maddede yönetim kurulunun azli!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "yönetim kurulunun azli" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

10 maddede site yönetim kurulunun görevleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetim kurulunun görevleri'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Sitelerde yönetim kurulunun istifa hakkı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için Sitelerde yönetim kurulunun istifa hakkı konusunu değerlendirdi. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Halk GYO yönetim kurulunun bağımsız üye seçimi sonrası güncel bilgileri!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Nurol GYO yönetim kurulu raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye piyasası kurulunun VII-128.1 sayılı pay tebliğinin 33 maddesi uyarında hazırlanan yönetim kurulu raporunu yayınladı.

OSB yönetim kurulunun seçilmesi Haberi

OSB yönetim kurulunun seçilmesi

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak, çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek, kentleşmeyi yönlendirmek, kaynakları rasyonel kullanmak, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanmak, sanayi türlerinin belirli bir plan dahilinde yerleştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla; sınırları tasdik edilmiş arazi parçalarının imar planlarındaki oranlar dahilinde gerekli idari, sosyal ve teknik altyapı alanları ile küçük imalat ve tamirat, ticaret, eğitim ve sağlık alanları, teknoloji geliştirme bölgeleri ile donatılıp planlı bir şekilde ve belirli sistemler dahilinde sanayi için tahsis edilmesiyle oluşturulan ve 4562 sayılı Kanun hükümlerine göre işletilen mal ve hizmet üretim bölgeleri, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) olarak tanımlanıyor.


Organize Sanayi Bölgeleri'nde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?


Yönetim kurulu, müteşebbis heyetin veya genel kurulun en az...