06 / 05 / 2024

OSB yönetmeliği değişiklik

OSB yönetmeliği değişiklik

OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu: "Bu karar, daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracata her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak"

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

İstanbul İmar Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sene başında yürürlüğe konulan İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme yapıldı. İstanbul İmar Yönetmeliği Değişiklik Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

İstanbul İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2018!

İstanbul İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı. İşte yönetmelikte yapılan düzenlemeler...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği 2018!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2018!

Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. İşte Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliği değişiklik yönetmeliği 2018...

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği tam metni 2018!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Disiplin Yönetmeliğinde düzenleme yapıldı. Değişiklik yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı..

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2018!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan düzenlemeler...

Orman Kanununun 16. Maddesinin Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2018!

Orman Kanununun 16 ncı Maddesinin Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Değişiklik yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tapu Kadastro Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Hazine Taşınmazları Yönetmeliği'nde değişiklik!

Hazine Taşınmazları Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

OSB Uygulama Yönetmeliği'nde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

OSB yönetmeliği değişiklik Haberi

OSB yönetmeliği değişiklik

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, "Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"in, daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracata, her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını bildirdi. 


Nakıboğlu, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliği değerlendirdiği açıklamasında, bu yönetmelikle OSB'lerin rahat bir nefes aldığını belirtti. 


Nakıboğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'la bir araya gelerek sanayicilerin sorunlarını anlattıklarını vurgulayan, "Bugün de Resmi Gazete'de yayımlanarak OSB'lerde yapılaşma oranlarını belirleyen ve 0,55 olan TAKS'ı (Taban Alanı Katsayısı) 0,70’e yükseltildi. Bakanımız Fikri Işık'ın büyük gayreti ve desteği ile OSB'ler rahat bir nefes aldı. Buradan Sayın Bakanıma ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına Türkiye’de ki tüm sanayiciler adına şükranlarımı...